Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Глупо е што вака прават. Нека ја најават и за ПЦ, но нека кажат дека ќе дојде со задоцнување. Така никој нема да негодува, да ги пцуе што се вика итн.
GTA 4 беше слично најавена, само за конзоли. Еднаш и направија Delay, па ја пуштија после 6 месеци(Април 2008). ПЦ верзијата беше најавена крајот на Јули, а почетокот на Август и од R* најавена. Излезе на почеток на Декември, со еднонедел delay. Ваљда нема и со оваа вака да биде. Ваљда ќе ја средат побрзо.

Ништо, којзнае колку ќе бара за ПЦ, ќе треба да се земе едно ПС3, ваљда ќе паднат уште малку цените. :)

Ништо, којзнае колку ќе бара за ПЦ, ќе треба да се земе едно ПС3, ваљда ќе паднат уште малку цените. :)
Па гледај барај на старо со стар софтвер да можеш да го хакнеш, што бараш нов пс3.

In regard to the lack of PC, Rockstar stated:

Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time.

Го пишаа ова вчера на Newswire, откако ги напнаа со PC PC PC PC PC ....

Се е тоа ок да ја пуштат покасно, но можеа барем да ја најават. Некако да го стореа тоа на сличен начин како:

Today, we're proud to announce that Grand Theft Auto V is expected to launch worldwide spring 2013 for Xbox 360 and PlayStation 3, and later for PC.

Болдот е додаден

И би требало да излезе за PC, најмонгу затоа што R* не кажаа дека нема да излезе.

Абе практично сакаат да кажат: "Уопште не се замараме со ПЦ верзија, и во моментов сакаме само успешно да лансираме за конзоли. После тоа, може и ќе напраиме некој усран порт." :D

Па гледај барај на старо со стар софтвер да можеш да го хакнеш, што бараш нов пс3.

Мислам дека има уште со стариот софтвер. Али добро, не мора да земам PS3, можам XBOX360 да земам. ;)

Кога тогаш, ќе ја најават и за на РС. Само се надевам дека нема да има задоцнување по излегувањето на конзоли, или па како со Маx Payne шо напраја, прво за кнзоли, па по две недели за РС.

И се надвам дека ќе биде и GTA како Max Payne 3 т.е. добро оптимизирана игра, која е подобра на РС отолку на конзоли, а не некој посран порт како шо напраја со четворката.

На какво пусто оптимизирање се надевате бе :pos:..... Ќе биде катастрофа console to pc порт што и на i7ci ќе има фпс дропови...како и увек.

EiuOF.jpg

oqNaz.png

Леле едвај чекам да искочи играва,одма идам у продавница и ја купувам макар и 100 евра да е,Четворкаата ми беше омилена и коа ја видов едноставно останав без зборови,графиката,движењето на лугето и колите се изглеаше толку добро.Моја претпоставка дека ке излезе во април или првата половина на мај.

Можно инфо околу играта, ваљда информации од GI.

-You play as Albert DeSilva a half american half puerto rican american
-He is 42 years old and has an ex wife and 2 kids
- the show breaking bad has a little influence on the game as Albert is drawn to the life of crime from an older age for the money.
-You also play as Dougie Vejo a younger criminal just coming up in Los Santos
-Los Santos is the only large city, smaller towns round out the countrtyside.
- Grove Street makes a return, however Carl and Sweet are not in the game.
-Money plays a large part as Albert lost most of his in a ponzi like scheme.
-Property buying is back
-The only customization for characters are clothes/hair/facial hair. no gyms or tattoos
-one or more characters from 4 may show up
-car customization is back, seems more fitting for Dougie however Albert may be going through a midlife crisis.
-the triumphant return of Lovefist!!! or as the band is now known as the Jezzies.
-Songs confirmed so far: My Michelle-Guns and Roses, Magic Power- Triumph, California Dreaming- The beach boys and Beautiful-Snoop Dogg featuring Pharrell.
-New mini games include golf, tennis and surfing
- Mission played was called "Alimony" featured the scene from the trailer in which they rob the jewelry store
-Robbery returns only for Dougie, dispensaries are a large source of cash income.
-You can switch between Albert and Dougie by holding down the back button(360)
-Game autosaves at that point.
-Stinger makes a return.
-Aziz Ansari voices radio DJ for current hip-hop station.

Од тука, но додека нема сигурна потврда, земете си го ова со доза на резерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom