Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно графичката му го дозволува тоа и тоа х8 без проблем да стаи :D
Сега му најдов пост. Има R9 280. Далеку од тоа дека таа графичка е наменета за х8. Може да проба со х4 евентуално, ама мислам дека бајаги ќе му намали перформанс. Јас сепак би исклучил MSAA целосно.

И јас скоро сите игри ги играм без тоа. И онака кога ќе навлезам во играта и не ми прави некоја голема и видлива разлика а ептен го намалува перформансот.
Али добро е малку да ја оптерети :D

Ако уклучам MSAA не кочи се е ок ама долу десно во чошо се појавува мало квадратче кај што прелива сликата ако исклучам MSAA го снемува, има некое чаре?

Моето искуство со GTA V до сега.

- Кога ги сменам личностите.
- Кога пробам да пукам од кола.
- Крајот на Blitz Play. 3 пати ја играв. Се на истото место.

Бог да чува Rockstar, опрајте си играта.

For those with crash bug while aiming from car:

Find the main game folder, in which the GTA5.exe is located. Rightclick the folder ---> properties ---> uncheck the box named something in the likes of "write protection", then find the tab "Security", press the button "Edit", the proceed to give full rights to all users. For good measure go in to the folder and do the same proceedure with GTA5.exe. Hope this works for you too guys!

For those having problems/ game crash when shooting while driving:

Right Click on GTA Folder --> Properties --> Security --> Edit, check "Full Control" for your username and hit ok then ok.

Јас го ставив вториот апдејт и почна да ми сецка доста, го вратив првиот и се среди работата. Да си знаат некои до што е работата ако им се случи ова

20 саати ја симнувам само 4 гига се симна :vozbud::tapp::tapp:
Шо да се прае тоа е пиратството

Јас го ставив вториот апдејт и почна да ми сецка доста, го вратив првиот и се среди работата. Да си знаат некои до што е работата ако им се случи ова
Вториот апдејт е за windows 8.1

Sent from my SM-N910F

Ја бива верзијата што е 40гига?? оти таа ја симнувам 75% o_O

20 саати ја симнувам само 4 гига се симна :vozbud::tapp::tapp:
Шо да се прае тоа е пиратството
Тоа е „пиратството“ без приватни тракери.
Играта, моментално, ако се симнува од приватни тракери, 90% би одела со фул брзина.
Од тоа што имам читано, често имаат проблеми со репакс. Види во коментари дали имаат проблеми и евентуални решенија.
Плус бавно се инсталира.

Последно уредено:
Тоа и имам.

Иако веројатно мислиш на кракот v2

Јас зборев за update v2 кој е за 7ца и 8ца
Да овој апдејт работи и на win 7 и win 8.1 а update 1 е само за 7, за windows vista ке се чека апдејт 3

Sent from my SM-N910F

Фала на Big Bull за совето. Него имам уште нешо.

Играта малце сецка коа возиш брзо. Најдов решение и за тоа. Ако го има некој проблемот...
I'll be honest. I do NOT know if this works and this would be more of a temporary fix more than anything. control panel-system and security-system. on the left side is "advanced system settings". Under performance is "settings"-advanced-change. Uncheck automatically manage paging file size. I just started trying to because of the memory leaks hoping it would resolve. I haven't tested it out enough to really state if it's helped or not, but at least you can give it a try.

И пак крашнува на крајо на Blitz Play.[DOUBLEPOST=1429368622][/DOUBLEPOST]
Guys all of you who are facing problems should stop using repacks for this game since 75% of all the users who are reporting serious problems are using repacks.

Just a heads up.

Фала на Big Bull за совето. Него имам уште нешо.

Играта малце сецка коа возиш брзо. Најдов решение и за тоа. Ако го има некој проблемот...

И пак крашнува на крајо на Blitz Play.[DOUBLEPOST=1429368622][/DOUBLEPOST]
Guys all of you who are facing problems should stop using repacks for this game since 75% of all the users who are reporting serious problems are using repacks.

Just a heads up.
85% е.. ќе ја симнам па ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom