уживај, и ако не успееш неколку пати, ќе се привикнеш и ќе ти стане јасно и полесноСупер дечки фала, ајде ќе пробам денеска![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уживај, и ако не успееш неколку пати, ќе се привикнеш и ќе ти стане јасно и полесноСупер дечки фала, ајде ќе пробам денеска![]()
Тоа е, македончиња, немаме просечна плата 2000 евра.и од сите тука испадна само еден има огигинал а? сите крак играте... тоа сме ние, македончиња
Meh ..Свиѓа ми се оваа. Тревор да има сестра
![]()
Озбилно и треба female protagonist у наредната. Пошо сеа одат со 3 playable characters...
и од сите тука испадна само еден има огигинал а? сите крак играте... тоа сме ние, македончиња
Користеше експлозиви?леле ми крашна на последната мисија таман убив пун курац специјалци и платеницишто мислите има ли шанси да има на петкава експанзија како што беа на четворката тие двете епизоди ?
леле ми крашна на последната мисија таман убив пун курац специјалци и платеницишто мислите има ли шанси да има на петкава експанзија како што беа на четворката тие двете епизоди ?
Мене не ми крашнува со Grenade Launcher. Незнам зашо. А Sticky Bombs избегавам, дури и на The Big Score (Obvious), Коа треба да срушиш кафезите, еднаш искористив Grenade Launcher и работеше се како шо треба. Вториот пат со RPG и ми кажа "a crew member was killed".Користеше експлозиви?
На мене знае да ми крашне кога ќе користам гранати или grenade launcher.
А да пробаш со Update v2. Работи за мене. Коа користиш Sticky Bombs или други експлозиви крашнува на Character Switch.Мене цело време ми крашнува на последната мисија, ради тоа не можам да ја свртам.. Пробав да се самоубивам и "Skip" за да ги помине проблематичните делови, ама пак на крај после кредитите стално крашнува.. Имам Windows 7 и Update v5 со Crack v4.. Пробав и со претходен Update пошто некои викаат немало асален фикс за новите, ама џабе, пак крашнува тамо. Имам и бач фајл средено и све. Барав по странски форуми али ништо. Не можам више да се замарам зашто мисијата е толку долга што и Skip да праиш ти треба пола саат за да стигнеш до местото кај што крашнува.
Ако најдеш чаре пиши.
еве само што ја поминав, значи два пати ми крашна на последната ама не на исто место, еднаш прееска кога не нападна хеликоптерот у таа фабриката кај што напагаат, и втор пат сега кога ја скратив првата cutscene со лестер. Незнам што да ти кажам јас имам апдејт в3 и крак в4Мене цело време ми крашнува на последната мисија, ради тоа не можам да ја свртам.. Пробав да се самоубивам и "Skip" за да ги помине проблематичните делови, ама пак на крај после кредитите стално крашнува.. Имам Windows 7 и Update v5 со Crack v4.. Пробав и со претходен Update пошто некои викаат немало асален фикс за новите, ама џабе, пак крашнува тамо. Имам и бач фајл средено и све. Барав по странски форуми али ништо. Не можам више да се замарам зашто мисијата е толку долга што и Skip да праиш ти треба пола саат за да стигнеш до местото кај што крашнува.
Ако најдеш чаре пиши.