Ј
јовица11
Гостин
Вторава сезона е далеку побледа од првата, али ипак има моменти кои вредат за да не се батали серијава.Чак и Блер:back:
Застапен е доволно:smir:јас уште лани дознав за Gossip Girl... и уште од тогаш се канам да ја спуштам...
еве сега ја спуштам... ке почнам да ја гледам... се надевам дек NYC e застапен во серијава оти само заради Него ке ја гледам... :baeh:
Потполно се согласувам!Вторава сезона е далеку побледа од првата, али ипак има моменти кои вредат за да не се батали серијава.Чак и Блер:back:
Се секавам на моментот Многу беше убаво усогласена сцената со се музикатаВака јас случајно ја открив серијата, ми ја дадоа на цдиња и од првата сезона не се одлепив од компјутер, ама втората ми е многу тапа. Серена и Ден ми станаа антипатични, више стварно ми се преку глава, лигави многу ми идат нерви. Не знам која епизода беше оваа го прашува дали смее да излегува со други. Мене најслатки ми се таткото на Ден и мајката на Серена. Јас за нив навивав. Во првата сезона има многу убава реплика таткото на Ден, кога прави муабет со мајка и на Серена вели: I should have never let you let me go и во позадина почнува Apologize од One Republic.
Стварно? Они ти се најинтересни? Хм.Вака јас случајно ја открив серијата, ми ја дадоа на цдиња и од првата сезона не се одлепив од компјутер, ама втората ми е многу тапа. Серена и Ден ми станаа антипатични, више стварно ми се преку глава, лигави многу ми идат нерви. Не знам која епизода беше оваа го прашува дали смее да излегува со други. Мене најслатки ми се таткото на Ден и мајката на Серена. Јас за нив навивав. Во првата сезона има многу убава реплика таткото на Ден, кога прави муабет со мајка и на Серена вели: I should have never let you let me go и во позадина почнува Apologize од One Republic.