Gossip Girl

Ј

јовица11

Гостин
Вторава сезона е далеку побледа од првата, али ипак има моменти кои вредат за да не се батали серијава.Чак и Блер:back:

Член од
31 март 2007
Мислења
21
Поени од реакции
2
Spored mene pa e sosemo sprotivno...Mislam deka vtorata sezona e daleku podobra od prvata.
Poslednata epizda pak se vratija nekako vo normala..Ke vidime sto ke se sluci natamu.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
јас уште лани дознав за Gossip Girl... и уште од тогаш се канам да ја спуштам...
еве сега ја спуштам... ке почнам да ја гледам... се надевам дек NYC e застапен во серијава оти само заради Него ке ја гледам... :baeh:

Ј

јовица11

Гостин
јас уште лани дознав за Gossip Girl... и уште од тогаш се канам да ја спуштам...
еве сега ја спуштам... ке почнам да ја гледам... се надевам дек NYC e застапен во серијава оти само заради Него ке ја гледам... :baeh:
Застапен е доволно:smir:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Вторава сезона е далеку побледа од првата, али ипак има моменти кои вредат за да не се батали серијава.Чак и Блер:back:
Потполно се согласувам!:pipi:
Првата сеѕона беше мнооооогу подобра од вторава...
Како што рече-Чак и Блер најмногу вредат-а Серена и Дан:tapp:
Ајде, чекаме сеа само 9-ти март...што ке се случи :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вака јас случајно ја открив серијата, ми ја дадоа на цдиња и од првата сезона не се одлепив од компјутер, ама втората ми е многу тапа. Серена и Ден ми станаа антипатични, више стварно ми се преку глава, лигави многу ми идат нерви. Не знам која епизода беше оваа го прашува дали смее да излегува со други.:tapp: Мене најслатки ми се таткото на Ден и мајката на Серена. Јас за нив навивав. Во првата сезона има многу убава реплика таткото на Ден, кога прави муабет со мајка и на Серена вели: I should have never let you let me go и во позадина почнува Apologize од One Republic. :pipi:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Вака јас случајно ја открив серијата, ми ја дадоа на цдиња и од првата сезона не се одлепив од компјутер, ама втората ми е многу тапа. Серена и Ден ми станаа антипатични, више стварно ми се преку глава, лигави многу ми идат нерви. Не знам која епизода беше оваа го прашува дали смее да излегува со други.:tapp: Мене најслатки ми се таткото на Ден и мајката на Серена. Јас за нив навивав. Во првата сезона има многу убава реплика таткото на Ден, кога прави муабет со мајка и на Серена вели: I should have never let you let me go и во позадина почнува Apologize од One Republic. :pipi:
Се секавам на моментот:pipi: Многу беше убаво усогласена сцената со се музиката :)
Добро е што имало повеке , што ја гледаат и сакаат серијата!:wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Супер си е серијава, си ја пратам. Има интересни случки, заврзлами.
Чак :cuc:

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Стварно? Они ти се најинтересни? Хм.
Јас сум Chuck and Blair, all the way! До толку сум по нив двајца што може ги запоставувам другите парови.. :)
Инаку дечки, УШТЕ 4 ДЕНА!
Аафјккгофеијфх, не е фер што прават волкави паузи меѓу епизоди, ако ме прашаш мене треба секој ден нова епизода! :D
Кент флафинг вејт!!! :vozbud:
А и да не заборавам, многу сум среќна што најдов со кој да ја оговарам серијава, :P пошто од луѓево што ги знам онака никој не ја гледа, и немам со кој да си зборам..
И така, се надевам не е умрена темава.
Последно, и си идам, ај промис: кога се обично достапни за симнување новите епизоди?

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Епизодите се достапни обично еден ден после иѕлегување во Америка-што значи, во понеделник навечер излегува во Америка, а ние можеме да ја симнеме уште во вторник сабајле:pipi:
Инаку и мене ми е многу мило, што гледам дека еве имало луге што ја гледаат серијава, и што можам да си комнетирам:D
Блер и Чак-нај нај нај добри!:back:
XOXO:pipi:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
ЈАс ја гледам онлајн, во вторник или среда, ама сега еве две недели нема нова епизода?!? Не знам шо е работата. Сега на ќе проверам на нет дали се емитувани. Чако ми е девинитивно на срце :vozbud:, а инаку и јас навивам за Руфус и Лили:pipi:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ја обожавам серијава, ама кога ќе ја спомнам у школо сите бледо ме гледаат, како: која е таа серија? мило ми е што имам со кој да зборам за неа:)
инаку и мене ми се омилен пар-непар Chuck and Blair, навистина сакам да бидат заедно зашто заслужија. и вистина е дека Серена и Ден претераа, ако сакаат да бидат заедно нека бидат, а не само да им се мешаат на Руфус и Лили:pipi: На почеток мноогу ја сакав Серена, ама некако антипатична ми стана откога почна да се дружи со тие фацките, па така да Блер ми е фаворит сега. иако и Џени ми е онака океј и сакам да успее( се внесов упм:pipi:)

инаку жива среќа што ми е малку поспор нетот, па полека ми се симнуваат епизодите така што сега сум до 13та епизода од 2ра сезона, 14та се симнува. видов дека сега за сега се само 17 епизоди, а 18та се снима и не знам што ќе правам кога ќе ги изгледам, ќе скренам:nesum:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Хахаха јас веке скренувам...последната епизода беше тек на 9 февруари!:(...и еве следната 19-та епизода е сеа на 9-ти март...не им требаат вакви паузи :P
Инаку, добро е што повекето од лугево се за Блаир и Чак...а не досаднине Дан и Серена-кои беа интересни само во 1ва сезона :pipi:
Епа луге-keep watching!:tv:
XOXO

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Еј епа супер значи тука мнозинството сме за Chair [Chuck и Blair :P ], јес!
Па нормално кога се најинтересни од сите парови, или непарови ко што рече некој. Посебно ми е забавно да гледам кога Chuck ја брка Blair, :D кога е обратно малце ми е жал..., може дека сум женско па си застанувам на женската страна, а вас?
Аааа, супер, вторник, фала на информацијата инаку, зашто јас ако и верував на википедија ќе си ја чекав новата епизода на 16ти март.. :/
Ајде сега ќе ве оставам, ќе одам да ја гледам 17та епизода, ја имам одамна симнато, ама не сакав да си ја потрошам и после да немам што да гледам до наредната, хаха.
Значи во вторник после епизодата тука изнесуваме импресии, така? =)
Поздрав upper east siders, еве како за одјава ѕирнете го видеово, закон е, бар за љубителите на Gossip Girl+Friends. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еј а може ли да кажете од кај на интернет ги симнувате епизодиве??? Сакам да видам што серија е.

Kajgana Shop

На врв Bottom