Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Omileni mi se Chuk i Bler a Den mi e idol,ko ke porasnam sakam da bidam ko nego:pos2:

Dali mene serijava mi stanuva pointeresna od Tri Hil,ili samo mi ostava silen vpecatok?!Kako i da e ,konescno svativ deka omilen lik mi e Den Hampfri,se prasuvam zosto?!Ja gleav epizodata so sleepover,poor Jannie:(
Prasanje za onie so ja dogleale prva sezona:Den ostanuva so Serena,taka?!
Ako ne e taka,ne gleam.I za kraj you know you love me,xoxo

Dali mene serijava mi stanuva pointeresna od Tri Hil,ili samo mi ostava silen vpecatok?!Kako i da e ,konescno svativ deka omilen lik mi e Den Hampfri,se prasuvam zosto?!Ja gleav epizodata so sleepover,poor Jannie:(
Prasanje za onie so ja dogleale prva sezona:Den ostanuva so Serena,taka?!
Ako ne e taka,ne gleam.I za kraj you know you love me,xoxo
Мече, зашто poor Jannie? -Испадна мн паметна и баш се снајде, затоа ми е омилена:helou: ...Јас гледав до 15 еп. и сеуште беа заедно, е сега како завршува сезоната ќе видиме...heh

Сега пред некој ден ја догледав цела прва сезона односно 18-та епизода иии се случуваат многу интересни работи...ептен е интересно:vozbud: ....но само ке кажам дека за жал Ден и Серена не остануваат заедно:( :( ...Ќе видиме што ќе се случи во втора сезона, која почнува тек на 1-ви септември(едвај чекам!!).... Btw: Мило ми е што гледам дека има и други љубители на серијава:je:
XOXO...You know u love me!...Gossip girl <3

Прв пат слушам за оваа серија. На кој канал ја има?

Kaj nas nigde ja nema,pa duri ni na kabelska mislam deka ne ide,jas ja simnuvam od net

Ja погледнав и новата епизода и останав речиси прилепен за монитор цели 45 минути.Досега најинтересната епизода од серијата.Нејт има постара девојка која е мажена,Блер се враќа од Европа со ново момче со цел да го измачува Чак,Серена сеуште тагува по Ден,додека тој се претворил од lonely boy во playboy,Џени има проблеми со новата работа,меѓутоа во помош ќе и излезе Ерик...Одлична премиера за новата сезона.XOXO
Gossip-Girl-gossip-girl-2231853-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231852-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231851-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231850-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231849-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231847-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231846-100-100.jpg
Gossip-Girl-gossip-girl-2231843-100-100.jpg

Предобар почеток на втора сезона! И јас бев прилепена за монитор.Осеќам дека и ова ке биде уште една предобра сезона!:pipi:...Одвај чекам нова епизода!!:tv:

ХО ХО:back:

Штета јас не можам да почнам со гледање, немам салам интернет пакет за толку симнувања, сепак си ја имам комплетирано цела прва сезона, за некоја недела треба да почнам со симнување од кабловскиот ФТП сервер бесплатно ако ја стават :wink:

Ја гледав само првата епизода од серијава кога испадна и ми се виде многу женска :toe:

Ја гледав до 9 епизода ама престанав... Многу ми е лигава. Уште кога почнува епизодата кога збори Госип Грл се гледа дека е за мали богаташчиња... xoxo bljak
Da i jas mrazam takvi serii,ligavi so bogatasi sto samo odat na zabavi:tapp:.
Ako e slicna na O.C.ni spicata nema da i ja vidam!!!:pos::nerv::nerv:

Хахаха, зошто не ви се допаѓаат тин драмички со забави од луѓе од богатиот живот?? Мене ми се супер, Округот Оринџ, Трачарка па и Три Хил убедливо омилени, а сигурно и 90210 ќе ме привлече... инаку за постот погоре дека е женска серија, да кажам не постои реално ЖЕНСКА / МАШКА серија, и мене на п.р ми е Prison Break преубава но мислиш дека не гледа некое женско?? Се сомневам, исто мислењето го имам и за Трачарка и Секс и град кои што се за сите наменети :pipi:

Kristen Bell игра :vozbud:ќе слимнам прва епизода :p

Kristen Bell е само нараторот во серијата, не се појавува како глумица:pipi:
Ама останатите глумци се предобри!:icon_bigg

P.S 8-ми семптеври 2 епизода од 2 сеозона излегува! :je: Can't wait!

Kristen Bell е само нараторот во серијата, не се појавува како глумица:pipi:
Ама останатите глумци се предобри!:icon_bigg

P.S 8-ми семптеври 2 епизода од 2 сеозона излегува! :je: Can't wait!

Kristen Bell ... Gossip Girl (19 episodes, 2007-2008)ах.. не видов добро.. сепак кје ја слимнам 1ва епизода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom