Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Пандев е малце контрадикторен во врска со тоа за кого навива, прво кај Филе кажа дека сеуште навивал за Милан и дека од мал навива за тој клуб, а за Сител изјави дека како мал навивал за Милан бидејќи Савичевич му бил омилен фудбалер а откако дошол во Италија, во Интер, почнал да го сака тој клуб и наводно му биле омилени.

Што се тиче мене, сеедно, го ценам тоа што испадна фер и рече дека ке замине во Интер ( тимот му бил прва опција ) најмногу поради тоа што овој клуб и летото правел обиди за ангажман но проблемот нормално бил Лотито, за разлика од останатите пијавици кои чекале да биде ослободен од договорот па да го лапнат за 0 евра.

Боби[Мкд];3234449 напиша:
Тоа го менува моето добро мислење за него.:nenene:

И сега шо правиме ? Значи никако не смее да игра за Интер бидејки навива за Милан уште од мал??????цццц

И сега мене да ме викаат да играм у Манчестер нема да одам бидејки навивам за Челзи?????? цццц

јас незнам уствари како се осмели пролетта да му даде гол на Милан......... како само тоа го може ццц

A Murinjo da se nasmeeshe malce.

Мислам дека Мурињо воопшто не сака прес-конференции зашто е оперативец и вакви церемонијали од такт го вадат. Тој попрво би отишол на уште еден тренинг, да дообработи некои варијанти со играчите за следниот натпревар, отколку да губи време на празни муабети.

Само како јас го доживувам човекот. :smir:

Но баш затоа што е 100% фокусиран на работата, произведува резултати со своите тимови. А Пандев, за кој се знае дека е голем работник и секогаш дава сè од себе, сигурно одлично ќе се снајде во таква средина и ќе напредува уште повеќе.

Поради тоа, апсолутно нема врска што Пандев ќе изјави, т.е. за кој тим навива. Оној момент кога ќе се појави на тренинг и на натпревар, Пандев е 100% ориентиран кон својот тим (во случајов Интер) и му се предава целосно. Ова е одлика на голем професионалец и голем играч. Затоа не мора да се замарате со тоа што Пандев рекол; важно е што ќе направи, а тоа се гледа на теренот.

Пандев е малце контрадикторен во врска со тоа за кого навива, прво кај Филе кажа дека сеуште навивал за Милан и дека од мал навива за тој клуб, а за Сител изјави дека како мал навивал за Милан бидејќи Савичевич му бил омилен фудбалер а откако дошол во Италија, во Интер, почнал да го сака тој клуб и наводно му биле омилени.

Си кажа убаво он дека навивал за Милан зошто играл Савичевич ама бидејки сега играл во Интер секако дека ќе навива за нив што е сосем нормално, инаку кажа дека и најтешко во одбрана му било кога играл против Неста и Малдини и дека како играч највеќе го ценел Кака. Го прашуваат кој највеќе зборувал во Лацио и вика Фоџа највеќе дека зборувал ама во последно време послабо зошто табелата не била за зборување толку многу :)

Aбе тоа интервју е старо, пред она со Филе, бар така мислам, зашто сеуште немаше потпишано за Интер и сеуште беше со оноа дека или Јуве или Милан или Интер т.е. дека сака да замине од Лацио и да продолжи во некој друг клуб но да остане во Италија.
А за Интер убаво си кажа, откако дошол таму за прв пат, ги засакал што е и нормално, му го трасираа патот кон '' големите '' и му отворија многу можности за голем успех во кариерата.

Од Филе интервјуто е старо 2 години :smir:
Не бе, имаше ново сега дур беше под казна во Лацио, знам збореше за посебните тренинг режими, посебен режим на исхрана и слично.

Браво за Пандев, играч што пола сезона е без првенствени натпревари и после само 48 часа од потпишувањето на договорот да се најде во почетната постава на шампионот на Италија е голема и несекојдневна работа. Во деби настапот не одигра којзнае што, меѓутоа тоа се должи и на летаргичната игра во нападот на Интер против Киево.

ne be tgrebase u belasica da ostane ja neznam kako mozese takva greska da napravi da otide vo najgolemiot rival na Milan hahaha
kakvi ste smesni bil dete kopilj mu se svigale milan "navival" za niv isto ko sega so ima deca so gi menjaat klubovite za koi navivaat sekoj den ili navivaat za poveke klubovi

se ispotepavte zoso kazal taka ova ona bla bla :pos2:

Не бе, имаше ново сега дур беше под казна во Лацио, знам збореше за посебните тренинг режими, посебен режим на исхрана и слично.

Имаше ново, ама таа емисија беше споредба со старото и новото интервју, т.е. ситуацијата во која се наоѓаше кога го даваше првото интервју, и сутиацијата на денот на новото интервју. Конкретно изјавата за Милан ја има во првото интервју, она од пред две години.
Али не е битно, еве во сегашните емисии се вади и вика дека сега навива за Интер. Лично мене ми е сеедно за кого навива, а и не треба многу да се замараме со тоа. Најважно е он да игра добро за Интер и да дава голови, да биде стандарден и да има солиден допринос за тимот.

како и да е ме радува што се претстави во право светло вчера со Киево...еее само здравје за наш Гока има уште многу да каже во дресот на Интер...!!
напред мајсторееее:vozbud:

Се надевам дека ќе успее да се наметне кај мурињо во прв состав што не ми се верува сега можи ќе поигра бидејќи ето не е тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom