Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
ова да не го сватите како провокација јас навивам за пандев да ама за тимот во кој настапува не :smir: и нека ги дава игрите шо ги покажуваше во лацио :smir:

Слабо денес... Се извади на крај со асистенцијата :)

прво полувреме само добро го изигра
после излеа немаше кондиција:toe:

Асистенцијата го издигна во височините хахахах
:tv:

Не беше денес баш нешто најдобар, но има време да се покаже. На почетокот имаше одлична шанса да постигне гол и од тогаш го снема, како да не играше. На крајов се извади со одличното проигрување за голот на Самуел, кој воедно му донесе и победа на Интер. :wink:

Прво беше одличен, активен насекаде. Ама слабо со кондиција и второ се изгуби, иако не беше само тој, скоро цел тим се загинаа. На крајот со одлична асистенција го заврши мечот.:) Според мене на тренерите им се допаѓаат работни играчи кои често знаат да трчаат ако ја изгубат топката, или да вршат притисок на одбраната. Нешто како Олиќ. Ама сеуште е слаб кондициски.

Празно второ полувреме но затоа супер финиш со одличната асистенција......

Кој игра менаџер ке ме разбере што сакам да кажам : Има Off the ball 17-18 мислам
:helou::helou:

Па ок, со оглед на тоа што имаше несигурна позадина (читај го нема Камбијасо), играше неподготвен за цела утакмица, поготово под такво брзо темпо, Пандев изигра доста солидно.
На почетокот имаше одлични комбинации со Маикон по десната страна, но потоа Мур го прекомандува и ги заменија страните со Кварезма, т.е. Пандев замина на левата страна каде што играше послабо.
Инаку имаше многу проигрувања по средината и имаше две супер асистенции, една до Милито во првото полувреме и на крај најбитната асистенција која му донесе три бода на Интер. Корисен и квалитетен играч е Пандев, нема заебанција :)

Цел Интер слабо денес, освен крајот на напреварот :)

Освен Снајдер.

Гочето добро почна штета за шансата што му ја фати Курчи. А у второ Интер се бранеше поголем дел и неможеше да дојде до израз.

Pandev izigra dobro za razlika od drugite igraci na inter ... taka da solidno od pandev,ocekuvam podobri igri od nego..

според задачите што му ги дава мурињо,пандев солидно го изигра натпреварот,имаше шанса да постигне и гол,а на крајот асистираше за победа...заслужува преодна оценка

Празно второ полувреме но затоа супер финиш со одличната асистенција......

Кој игра менаџер ке ме разбере што сакам да кажам : Има Off the ball 17-18 мислам
:helou::helou:

Ај кажи шо е то оти не разбирам :)

Има негде оцени за играчите да видиме? :)

Pandev: 6.5 - The pride of Macedonia was robbed by Curci in the seventh minute but faded away for the majority of the match before popping up and providing the assist for Samuel’s winner.

ова ми се свиѓа :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom