Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му е со среќа на Горанчо и многу голчиња да даде! :)
Само некако чудна ми е бројкава шо ја одбрал 27..
Па јас претпоставувам дека избрал 27... затоа што оваа година ќе наполни 27 години :)

Мурињо го прашал дали е спремен за во среда и да очекува настап минимум 30-40 минути.... Разговарале и за позициите во поставата:smir:

Real Madrid fan England
2:00 PM Jan 4, 2010
As a Real Madrid fan I have to say that I would have loved it if we had signed him for this season to replace the departing Ruud and the tired Raul. This guy was a total nightmare when we faced Lazio 2 season's ago. Fantastic player with a great future. Inter have signed a diamond that needs a little polishing. Good luck Pandev!

Ми се полни срцето кога ќе прочитам некој од друга држава како го фали :)

Во италјанските медиуми цел ден се зборувало дека Пандев ќе дебитира уште во среда... :vozbud:

Во италјанските медиуми цел ден се зборувало дека Пандев ќе дебитира уште во среда... :vozbud:

Да, бидејќи Ето требаше да остане за тој натпревар но од Камерун не дозволија. Арнаутовиќ изгледа не е повеќе опција ни за резерва откако Мурињо го исклучи од тимот во С.Арабија поради недисциплина.

Остануваат Милито, Балотели и Пандев. Би требало Пандев да почне од клупата, но не се знае, Снајдер на пример се симна од авион, потпиша и влезе да игра со Милан...

Аууууу колку се радувам.
Нека му е со среќа.:smir:

Ке биде интересно во Кафе 19 во среда попладнеееееееееееееееее.........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom