Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој гол? Овој:
Или овој?
:pos2:
Ха ха...види не ми беше убаво дека му дава на Јуве,но убаво му беше кога преку тој гол се дозна за Гранде Мачедоне...сепак државата ми е секогаш на прво место,па ако успее преку овој гол да се прослави зошто да не :smir:Коа му дааше гол на Буфон убао ти беше ???
Пандев има квалитет да игра во Интер, а некои од нас го потценуваат само затоа што е македонче...http://www.goal.com/en/news/10/ital...r-gabriele-oriali-sanctions-move-for-ex-lazio
“Goran has different characteristics to those of our current forwards and he would definitely strengthen our attacking department,” Oriali told La Gazzetta dello Sport.
Става на дознаење дека Пандев е различен тип на играч од Ето и Милито и дека затоа го бараат токму него. Ја сум убеден дека ќе се докаже у Интер, да беше ист тип како овие двајца ќе беше малку потешко, ама може да игра на повеќе места и затоа има добра шанса.
Лоша одлука би му била Aнглија, таквите ко него кои не се до толку физички јаки не успеваат таму, кога еден Шева се изгуби па да не збориме за Пандев.
Интер е најболје.![]()