Тикерот е тежок секс.Откако ФБ го направи тикерот, немам некој лезет во користењето на ФБ и се префрлив на Г+, ама па таму од 50тина луѓе со кои сум поврзан само 3-4 се активни
А многу подобро е решена приватноста на корисниците.
Ако сакаат, ти ги следиш нив, они ако пуштат нешто доаѓа тоа кај тебе (ако е јавно, пример ако си одбере човекот што го следиш да прати некоја содржина на група членови (пример фамилија, само на фамилијата ќе стига а на другите не) кај тебе нема да се покаже) < дабл заграда иначеВе ставив неколкумина у тоа кругојте.Сега треба да ме прифатите или што?
Mark Zuckerberg е ВИП на Google+ ти тоа не го знаеш-Не е во принципот на пријатели како фејсбук, али не е, барем колку шо гледам 22 000 го имаат Цукерберг додаено, така да не верувам да има лимит Ова додавањево е нешто измеѓу follow, add as friend и like на fan pages на Facebook.
Не е VIP, туку е Verified Name - тоа значи официјален профил, зашо може секој будала да напраи профил со негово име и презиме Исто ко на Twitter.Mark Zuckerberg е ВИП на Google+ ти тоа не го знаеш
Абе вип е ти тоа не го разбираш како што сум јас вип во дискотека така е и тојНе е VIP, туку е Verified Name - тоа значи официјален профил, зашо може секој будала да напраи профил со негово име и презиме Исто ко на Twitter.
Ааа разбрав, погрешно те сфативАбе вип е ти тоа не го разбираш како што сум јас вип во дискотека така е и тој
Ја си ја зедов бељата со Crime City, и оставање на гугл профилот мој по лидерите на играва, и сеа мутирав додавања...I don't even. Ме додаваат чудни јенки и арапи.
Повеќе од 25 милиони, ама најголем дел од нив воопшто не се активни.има ли некоја бројка колку корисници има сега ?