- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.104
- Поени од реакции
- 15.067
на пример јас.....Повеќе од 25 милиони, ама најголем дел од нив воопшто не се активни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на пример јас.....Повеќе од 25 милиони, ама најголем дел од нив воопшто не се активни.
Исто и јасна пример јас.....
Штета што во нашиве балкански краишта не е популарен а толку е едноставен за користење.
А што е логично, сите во вардар ајде и ние?Што има врска едноставноста? Кога се живо е на фејсбук и е навикнато на фејсубк, нема потреба ни логика да се преселуваат на друга мрежа.
Се трудиш со евтини финти да си ја докажеш поентата, но и тоа не е оправдање за обидот да ми го извадиш мислењето од контекст...или можеби е.Вардар е Google![]()
Се трудиш со евтини финти да си ја докажеш поентата, но и тоа не е оправдање за обидот да ми го извадиш мислењето од контекст...или можеби е.
ама пак не докажа ништо друго освен дека си несериозен.
Не бараме логика, туку збориме за тоа дека моментално гугл плус е каде каде подобар од фб.Што да докажам? Од дамна сум на G+ скоро сам (со уште некои љубопитни луѓе).
Се што ми треба и сите што ми требаат сега за сега ми се на FB (луѓе, работа, факултет, услуги, новости....). Најди ми логика зашто (сега) да не одам на FB туку да се префрлам на G+?
Не бараме логика, туку збориме за тоа дека моментално гугл плус е каде каде подобар од фб.
Али да видиме тајмлајн што ќе донесе.