- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Ја чекам 3 дена не се отворени изгледа регистрациите.Тројца ми пратија покани досега и уште немам ништо на mail. Оти вака?
Ја чекам 3 дена не се отворени изгледа регистрациите.Тројца ми пратија покани досега и уште немам ништо на mail. Оти вака?
Ахаххах.. Марк Зукерберг на гугл+... да, да секако. За него треба посебен circle да има.Aj оставајте и линк од профилите, не се срамете, и онака само ние си се додаваме кајганџии
Него, streamовите ми се подредуваат чудно, не ми одат најгоре најновите статуси и новости... Се мести тоа негде или е некој баг?
--- надополнето: Jul 4, 2011 11:05 AM ---
И не заборавајте да го додатете Mark Zuckerberg, веќе 22 000 луѓе го сторија тоа
https://plus.google.com/104560124403688998123/about
Навистина е тој.Ахаххах.. Марк Зукерберг на гугл+... да, да секако. За него треба посебен circle да има.
Не е во принципот на пријатели како фејсбук, али не е, барем колку шо гледам 22 000 го имаат Цукерберг додаено, така да не верувам да има лимит Ова додавањево е нешто измеѓу follow, add as friend и like на fan pages на Facebook.Овдека не е ограничен бројот на пријатели?