bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
се заебаваш, right? :wtf:За да инсталираш google chrome треба претходно да ја избришиш мозилата ?
за да играш Иксбокс претходно треба ли да го шитнеш плејстејшнот?
се заебаваш, right? :wtf:За да инсталираш google chrome треба претходно да ја избришиш мозилата ?
ne kako bukmark tuku direktna opcija od chrome. koga ke zabelezi tug jazik se vklucuva i preveduva na angliski. izgleda go ima samo na beta verzijata.сме го виделе, иам букирано и тоа и твитерот и википедија и оркутот и мерачот...
така беше и со мене... откога се префрлив од Експлорер на Мозила пред 3-4 год. мислев дека го најдов идеалниот броусер, али пред година дена хромот ги надмина моите очекувања.. пософистициран,побрз,почист.
абе тогаш до компјутерот ми е нешто ми зафркава при инсталацијата при инсталирањето ми иде при крајот и ми прави ерор нз отисе заебаваш, right? :wtf:
за да играш Иксбокс претходно треба ли да го шитнеш плејстејшнот?
да де на тоа мислев, како апликација.ne kako bukmark tuku direktna opcija od chrome. koga ke zabelezi tug jazik se vklucuva i preveduva na angliski. izgleda go ima samo na beta verzijata.
toj sto e 5.xxx e dev channelЕј ја инсталирав бетата од Google chrome и наместо да ја имам верзија 5.0 која ја има јас сега имам некоја си верзија 4.0.249.89.Може некој да ми каже кој е најновата бета верзија од Хром?
Епа и мене, само еве на форумов и на фејсбук не ми прај проблем, на другиве страни, на сите...само финтава е шо и јас се вратив на мозила, ама сакам хром Стопати побрз, поубав ми е....Мене скроз ми се замрзнуваше на секоја страна, и си се вратив на mozilla