Google Chrome (официјална тема)

Е

експерт

Гостин
сме го виделе, иам букирано и тоа и твитерот и википедија и оркутот и мерачот...

така беше и со мене... откога се префрлив од Експлорер на Мозила пред 3-4 год. мислев дека го најдов идеалниот броусер, али пред година дена хромот ги надмина моите очекувања.. пософистициран,побрз,почист.
ne kako bukmark tuku direktna opcija od chrome. koga ke zabelezi tug jazik se vklucuva i preveduva na angliski. izgleda go ima samo na beta verzijata.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
се заебаваш, right? :wtf:

за да играш Иксбокс претходно треба ли да го шитнеш плејстејшнот?
абе тогаш до компјутерот ми е нешто ми зафркава при инсталацијата при инсталирањето ми иде при крајот и ми прави ерор нз оти :toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ne kako bukmark tuku direktna opcija od chrome. koga ke zabelezi tug jazik se vklucuva i preveduva na angliski. izgleda go ima samo na beta verzijata.
да де на тоа мислев, како апликација.

има и интересна опција за плагините и темите, досеа на тројката и осмицата кај Мозила и Експлорер неам сретнато

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Еј ја инсталирав бетата од Google chrome и наместо да ја имам верзија 5.0 која ја има јас сега имам некоја си верзија 4.0.249.89.Може некој да ми каже кој е најновата бета верзија од Хром?

Е

експерт

Гостин
Еј ја инсталирав бетата од Google chrome и наместо да ја имам верзија 5.0 која ја има јас сега имам некоја си верзија 4.0.249.89.Може некој да ми каже кој е најновата бета верзија од Хром?
toj sto e 5.xxx e dev channel

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Плагините се ѕверски, али некој што ги користи Proxy Switchy и онаа за Facebook да ми каже што и како треба да се сетира?

За Proxy си ставив ауто да конфигурира и ја пишав адресата, али исти курац, не ми менува. :/

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Се на се е најдобар броусер, само не ми се свиѓа што некогаш видеава на јутуб кочат кога се пуштаат.

Член од
15 јуни 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Луге дали толку ке биде дружењто со Google Chrome. Error 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Unknown error. По се изгледа го средија најдобриот browser. Ме интересира дали и кај вас е истата грешка. Јас што се распрашав по пријателите, сите ми го кажуваат истото. се обидов со пофторно спуштање и местење и со update, и пак е исто.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
од кога излезе хромов го користам и до сега не сум се сретнал со ваква грешка, понекогаш флеш плеерот знајт да зезат ама не е толку страшно, другото е све ок

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
а бе веќе го користам хром долго време и се досега ништо не ми работи зошто не функционира што е работава ????

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Значи вака, сакам да го користам Chrome, според мене е најдобар. Меѓутоа, имам проблем, на 90% од страниве ми се појавува она плавана позадина,со Aw, Snap. Пробав да го исклучам антивирусо, симнав програмче за бришење Malware, го исчистив со CCleaner,пробав и со она --no sandbox или како беше...СЕ ПРОБАВ, и пак ми се појавува. Ве молам, доколку знаете како да се реши проблемов, помагајте. И ако го решиме, нека не се бриши темава, само пред насловот модераторот можи да пиши РЕШЕНО, оти сигурен сум дека го немам само јас овај проблем...

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Мене скроз ми се замрзнуваше на секоја страна, и си се вратив на mozilla :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Мене скроз ми се замрзнуваше на секоја страна, и си се вратив на mozilla :)
Епа и мене, само еве на форумов и на фејсбук не ми прај проблем, на другиве страни, на сите...само финтава е шо и јас се вратив на мозила, ама сакам хром :) Стопати побрз, поубав ми е....

Kajgana Shop

На врв Bottom