Сам се апдејтира, немаш гајле, нема замарања или слични глупости.еве сега проверив и сум имал 4-ка а не сум знаел (не памтам дали ми се има апдејтирано)
ФАЛА
еве сега проверив и сум имал 4-ка а не сум знаел (не памтам дали ми се има апдејтирано)
Тоа е негативно за мене, сакам да ме праша од x причини. Можеби немам лимит па бавно ќе или можеби ја сакам старата верзија.Сам се апдејтира, немаш гајле, нема замарања или слични глупости.
Е добро, баш тој мегабајт ќе ти го надмине лимитот?Тоа е негативно за мене, сакам да ме праша од x причини. Можеби немам лимит па бавно ќе или можеби ја сакам старата верзија.
Зар има излезено и 5-ка, зашо последно шо читав дека последната везрзија е 4-ка?
Зар има излезено и 5-ка, зашо последно шо читав дека последната везрзија е 4-ка?
Ај крени на десетина јазичиња (не празни, со страници) па да видиме кој троши повеќе. Мозилата од многу почнува ама бавно расти. Хромот од малку почнува ама многу побрзо расти.Мозила со 1 таб отворен ми зема 150 мб , а Хром само 30 мб од рамот
сме го виделе, иам букирано и тоа и твитерот и википедија и оркутот и мерачот...А дали сте го виделе автоматскиот преведувач на страници од Google Translate? Пишуваш кои јазици да ти ги преведува, а кои не, и кога посетуваш страница на некој јазик кој не го знаеш ти го преведува на англиски.
така беше и со мене... откога се префрлив од Експлорер на Мозила пред 3-4 год. мислев дека го најдов идеалниот броусер, али пред година дена хромот ги надмина моите очекувања.. пософистициран,побрз,почист.Користам Хром извесно време и немам намера да се вратам на Мозила:sekss: