Google Chrome (официјална тема)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Јаз користам 5 ама мислам дека е бета :) и искрено најдобар е а најлош ми е мозила :/

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
еве сега проверив и сум имал 4-ка а не сум знаел (не памтам дали ми се има апдејтирано)

ФАЛА
Сам се апдејтира, немаш гајле, нема замарања или слични глупости. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сам се апдејтира, немаш гајле, нема замарања или слични глупости. :)
Тоа е негативно за мене, сакам да ме праша од x причини. Можеби немам лимит па бавно ќе или можеби ја сакам старата верзија.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тоа е негативно за мене, сакам да ме праша од x причини. Можеби немам лимит па бавно ќе или можеби ја сакам старата верзија.
Е добро, баш тој мегабајт ќе ти го надмине лимитот? :)

Од првичната верзија досега, секоја промена можела да се исклучи/модифицира. Не е ова на принцип "големи промени на кои треба да се навикнеш", туку онакви мали, ама битни промени. Те сфаќам, да беше на Mozilla или Opera и мене ќе ме нервираше, они менуваат доста од верзија во верзија, али овде верувај дека нема зашто да сакаш постара верзија. :D

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
4-ката е закон, поддржува екстензии, кој супер се вклопуваат во browser-от, а и други ситнурии има.

Е

експерт

Гостин
А дали сте го виделе автоматскиот преведувач на страници од Google Translate? Пишуваш кои јазици да ти ги преведува, а кои не, и кога посетуваш страница на некој јазик кој не го знаеш ти го преведува на англиски.

D

DartWader

Гостин
Мозила со 1 таб отворен ми зема 150 мб , а Хром само 30 мб од рамот :toe:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Мозила со 1 таб отворен ми зема 150 мб , а Хром само 30 мб од рамот :toe:
Ај крени на десетина јазичиња (не празни, со страници) па да видиме кој троши повеќе. Мозилата од многу почнува ама бавно расти. Хромот од малку почнува ама многу побрзо расти.

Значи не е некоја вистинска мерка колку зафаќа само на едно јазиче.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Користам Хром извесно време и немам намера да се вратам на Мозила:sekss:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
А дали сте го виделе автоматскиот преведувач на страници од Google Translate? Пишуваш кои јазици да ти ги преведува, а кои не, и кога посетуваш страница на некој јазик кој не го знаеш ти го преведува на англиски.
сме го виделе, иам букирано и тоа и твитерот и википедија и оркутот и мерачот...

Користам Хром извесно време и немам намера да се вратам на Мозила:sekss:
така беше и со мене... откога се префрлив од Експлорер на Мозила пред 3-4 год. мислев дека го најдов идеалниот броусер, али пред година дена хромот ги надмина моите очекувања.. пософистициран,побрз,почист.

Член од
15 јули 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Chrome rules
Закон е пребарувачот, само ме нервира има еден bug Confirm Form ... ама ќе го средат и тоа кај да е, инаку за брзина е одличен немам зборови.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
За да инсталираш google chrome треба претходно да ја избришиш мозилата ?

Kajgana Shop

На врв Bottom