Google Chrome (официјална тема)

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
На товар на компјутерот се меѓутоа тој товар е незначителен. Дали е еден букмарк или илјадници не менува ништо.
Едноставно хромот го унакажаа и толку му е силата, особено ако се стави на некоја послаба машина.
Абее не ми е слаба машината. :D Долго време го користам на истиов компјутер, само во последно време почна да зеза нешто. Ќе го преинсталирам и ќе ги намалам bookmarks за секој случај.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.502
Поени од реакции
2.868
Абее не ми е слаба машината. :D Долго време го користам на истиов компјутер, само во последно време почна да зеза нешто. Ќе го преинсталирам и ќе ги намалам bookmarks за секој случај.
Не е до тебе и твојот PC, до Chrome е. Целиот е избагиран, одамна не е тоа што беше. Сега од Google најавија дека ќе ги средат проблемите со Chrome така да ќе видиме што ќе излезе...

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.119
Поени од реакции
336
Причекај. Проблемот е до Хром.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Што е работава што Аdd block нон стоп самата ми се унисталира? некој со сличен проблем или да знае како да средам? :D до денеска не беше така, денес нон стоп наново треба да го додавам.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
Јас имам Adblock Plus и работи перфектно. Ме куртули од тоа јутуб рекламите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Некој да му се појавува ова кога сака да го инсталира блокерот?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Момци имате приметено или кај мене нешто е заебано,ако го остаам некој таб не отворен повеќе од 5 минути да речеме грубо,кога ке го отворам самиот ми се рефрешира,дајте некако да го исклучам тоа ?

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.502
Поени од реакции
2.868
Момци имате приметено или кај мене нешто е заебано,ако го остаам некој таб не отворен повеќе од 5 минути да речеме грубо,кога ке го отворам самиот ми се рефрешира,дајте некако да го исклучам тоа ?
Колку имаш РАМ?

Член од
5 септември 2012
Мислења
1.280
Поени од реакции
1.135
На некој дали му се случило кога отвараш нов таб со скрул, да отвори два исти линкови. Нема никакво решение по гуглето. :)

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.746
Поени од реакции
2.561
На некој дали му се случило кога отвараш нов таб со скрул, да отвори два исти линкови. Нема никакво решение по гуглето. :)
Да не до глувчето? Двојно клика наместо единечно.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Што му направија на хромчо со последнава верзија? :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Кај да стегнам све ми се отварат само не то шо сакам.. Де рекламации по ќјошојте, де преку цел екран, де нов таб си се отварат, шо е работава како да напрам да не ми излегвет овие проклети нешта?

Kajgana Shop

На врв Bottom