Еден ден. Најважно што не требаше никаде да го носам, само скениран по мејл до одговорниот во банката.А колку време чекаше за проверката?
35 денари? зарем постоела и банка што не сака да те украде?Денес успешно го променив чекот од адсенс во Охридска банка. За провизија од неверојатни 35 денари. Само им испратив скениран чек по мејл за да го проверат и потоа од кога ми го одобрија отидов и ми го исплатат.
Немојте да си го губите времето со Стопанска Банка ми бараа неверојатни 3000 ден. услуга + 3% провизија.
Комерцијална 400 ден. за проверка 15 дена да одлежат кај нив парите + 1,5% провизија.
Изгледа постои, нормално сега секој месец кај нив ќе го менувам. Изгледа конфуренцијата си го прави своето. Незнам само Стопанска у кој филм се.35 денари? зарем постоела и банка што не сака да те украде?
Значи адвордс ти е кога ти сакаш да се рекламираш на Гугл а не да рекламираш за нив т.е. спротивното од адсенс. Информациите ти ги бара за во случај да пуштиш адвордс кампанња да има од каде да ти повлече пари за таа услуга. Кажи поточно дали сакаш да користиш адвордс и да плаќаш или сакаш да пробаш со некој промо код?Ај помош ако може вака сега преку јутјуб влегов во Google Adwords е сега прашањето ми е следново на сликиве треба да потполнам следното што ќе го видите е сега прашањето ми е што е фората со тоа што треба да го потполнам? за што е
Јас сакам поточно од моите видеа на јутјуб да имам заработкаЗначи адвордс ти е кога ти сакаш да се рекламираш на Гугл а не да рекламираш за нив т.е. спротивното од адсенс. Информациите ти ги бара за во случај да пуштиш адвордс кампанња да има од каде да ти повлече пари за таа услуга. Кажи поточно дали сакаш да користиш адвордс и да плаќаш или сакаш да пробаш со некој промо код?
За тоа не ти треба adwords си имаш adsense for youtube. пиши на гугл се имаш што ти требаЈас сакам поточно од моите видеа на јутјуб да имам заработка
До овој месец чековите од adsense ги поднесував на исплата во Тутунска Банка и парите ми легнуваа на сметка за 14-20 дена. Денес носев чек и во Тутунска ми рекоа дека привремено имаат забрана да разменуваат чекови од adsense и дека чекаат известување кога повторно ќе почнат да ги примаат. Бев во сите банки, освен во ИК Банка, и во Охридска ми рекоа дека провизијата е минимум 1000 денари и дополнитело некој процент што не знаеја да го кажат, и дека ќе треба да чекам 45-60 дена за да ги земам парите. Во Комерцијална провизијата е 400 мкд кога го оставаш чекот на наплата, и ако е одобрен, дополнително уште 1% од износот на чекот кога ќе стигнат парите од чекот. Останатите банки воопшто не примаат чекови, вклучувајќи ја и Стопанска Банка. 35 денари провизија изгледа неверојатно, и реализација на чек за 1 ден исто така неверојатно, особено на скениран чек пратен по мејл. Би сакала да пробам, во кој град и кај кој раководител ова ти успеа?Денес успешно го променив чекот од адсенс во Охридска банка. За провизија од неверојатни 35 денари. Само им испратив скениран чек по мејл за да го проверат и потоа од кога ми го одобрија отидов и ми го исплатат.
Немојте да си го губите времето со Стопанска Банка ми бараа неверојатни 3000 ден. услуга + 3% провизија.
Комерцијална 400 ден. за проверка 15 дена да одлежат кај нив парите + 1,5% провизија.
Во Скопје, Капиштец. Само што сум им голем коминтент, имаат доверба во мене и најверојатно направиле исклучок во тарифникот.До овој месец чековите од adsense ги поднесував на исплата во Тутунска Банка и парите ми легнуваа на сметка за 14-20 дена. Денес носев чек и во Тутунска ми рекоа дека привремено имаат забрана да разменуваат чекови од adsense и дека чекаат известување кога повторно ќе почнат да ги примаат. Бев во сите банки, освен во ИК Банка, и во Охридска ми рекоа дека провизијата е минимум 1000 денари и дополнитело некој процент што не знаеја да го кажат, и дека ќе треба да чекам 45-60 дена за да ги земам парите. Во Комерцијална провизијата е 400 мкд кога го оставаш чекот на наплата, и ако е одобрен, дополнително уште 1% од износот на чекот кога ќе стигнат парите од чекот. Останатите банки воопшто не примаат чекови, вклучувајќи ја и Стопанска Банка. 35 денари провизија изгледа неверојатно, и реализација на чек за 1 ден исто така неверојатно, особено на скениран чек пратен по мејл. Би сакала да пробам, во кој град и кај кој раководител ова ти успеа?
Потребни се околу три недели за да стигне чекот, сепак во некои случаи се случило да стигне после еден месец(4 недели).Чекот ке стигне без проблеми, немој да мислиш на него и ке стигне побрзо отколку што чекаш.
П.с дали би сакал да ми пратиш пп со линк до сајтот каде што ги заработи парите?Би сакал да го видам.
Ќе ти пратат наредниот месец чек тебе најверојатно. Парите заработени во овој месец ги праќаат наредниот.Ај мене помогни ми ....еве 1 месец помина а ништо не ми е стигнато , а за тој еден месец од кога активирав google adsense вака нешто ми е статистиката
Прегледај го приврзокот 64745
Кај мене лично од фебруари нема стигнато никаков чек, а пред тоа периодот ми стигаа регуларно за отприлика 25 дена од денот на испраќање.Имаш добиено чек до сега ? Дека гледам по интернет се жалат и повеќе од месе дена им треба на некои да им стигне . Иначе фала за информацијата.