Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Море заврна и во Штип... Нем да дојде тоа галијата од Скопје наваму...
Цвикатори :facepalm: Од утре задолжителна опрема во кола: покрај другото и чамец ќе бараат да имаш.
Затоа сите скопјанки препорачливо е да си фанат охриѓани!!

Нека врне секој ден вака,од воен базен ми плискаат бранчиња ко у Аквариус у Охрид да сум.Башка пивото тука ми е 100(1.5).Светско,а наше.

Се молат Охриѓани да пуштат 50тина кајчиња(по можност со пента), Скопјанчиштата се испотепаја кој да ги управува бродовите на Вардар

JdFINYa.png

мене ми е криво за врбите во Вардар, ќе ги однесе сега така скапи врби грците ќе си ги земат, ќе ги продадат и ќе се коцкаат во Гевгелија

Кукууу шта је ово,еј каква паника,40 степени вауууууу значи цела Србија почна да се моли за нас,брачо Македонци држте се помочичемо ,дај бе не зезајте

сензационализмов што го шитнавме на нетов маме си изеба, од Србија гледам и пишаа на мајка ми пред малце виделе на вести за невремево, таму мислат дека Годзила се појавил у Македонија и дека имало шаркнадо.

сензационализмов што го шитнавме на нетов маме си изеба, од Србија гледам и пишаа на мајка ми пред малце виделе на вести за невремево, таму мислат дека Годзила се појавил у Македонија и дека имало шаркнадо.

да се појавеше немаше олкава врева да се дигне

http://puls24.mk/zanimlivosti/zanimlivosti/sto-predviduva-ivan-iscelitel-za-2014-godina

Во мај не очекува невреме со големи поплави

Ivan znaese deka ova ke se sluci...... eve sto predviduva toj svetski covek site mediumi pisuvaat za nego....linkot go citale 5 milioni lugje doagjale site kaj ivan za lecenje....ivan znae se dojdete kaj nego posetete go....srecna...vecer...[DOUBLEPOST=1401059909][/DOUBLEPOST]

Добра работа што си го цензурирал името сега никој нема да знае дека Лори го има постирано ова (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom