Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
Ако веќе морам да бирам - гласам за градите. :smir:

Ова како да прашаш мајка кое од двете деца повеќе го сака,не е фер :icon_lol:
Јас сепак за средни гради,и добро оформено и стегнато газенце :icon_lol:

Нито задник, нито г'рди. Важно е едно момиче да е мило, нежно и чаровно, а задника и г'рдите ште ги мислиме после.

Поздрави на всички!:helou:

Шо е то...чаровно? :)

BTW...оти Блгари...маааааааааалку не се потрудите да го смените јазикот кога пишувате на македонски форум. Неможиме ние да ви ги тумачиме речениците...

Ебате... 'шт ...глупости... :tapp:

абре гради си се гради!друго е!
сега да не биде без задник!ама градите пред се!

Штознам, отсекогаш сум мислела дека за да имаш секси газе треба многу повеќе „одржување“ отколку негата за секси деколте.

Јас да бев машко, гзиња ќе поштуев повеќе...ако не за друго барем за трудот на девојката да го одржува.:icon_lol:

Neznam zaso.. Ali se divam koa ke vidam tipka so GOOOOLEMI gradi ama dobro sea.. Ne golemi u Pamela stil nego golemi prirodno onaka.. Ufffffff Sakam takvi.. :D
Sepak Ok e da se pogolemi ama da se sovpagaat so teloto.. Ne da lici ko fudbalski topki da zalepila na maica :pos2:

Ако веќе морам да бирам - гласам за градите. :smir:

Вака сакате!?!?

charlotte_church-glamour_women_of_the_year_awards_in_london-01_122_970lo.jpg

Јас...многу НЕ...вака...

Ама сакам МНОГУ вака:

ndn_24833.jpg

И ...вака :

miss-reef-contest-babe-8.jpg
thong1.jpg

055.jpg

А за гради...all time favorite ми е Nikki next door

7.jpg

Да бев машко повеќе ќе ценев газе. Ех сеа секоја девојка која има убаво обликувано газе мора да има сеа нормални гради. Посекси ми е кога ќе видам убава девојка со убаво газе ( а во пакет со убаво газе одат и убавите нозе) одколку девојка во поголеми гради а штица г`з.

Гласав за газе, и покрај тоа што и гради не се на одмет воопшто. Али мислам дека за 1% поише сум за убаво газе, па и да нема толкави цицки не е проблем. Битно е да има шо да шлапнеш, нема белким по цицки да ја тепаш. :)

гласав за гради, но горенаведените слики од задниот дел некако ме стаја пак у дилема:icon_lol: , но сите се сложија, треба да се поседуваат и обете. нешо ко Лени Барби или Тори Лејн.

Оууууу некојпат и нема потреба од гледанје во лицето, газот доволно зборува.(многу често грешам)!!!!Напред Газе!!!!хехех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom