Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
Кој нормален човек не знае англиски на денешницава? И кој кур го браните кога он е отиден во туѓа земја да не претставуе каде што единствен начин да се разбереш е со веќе светскиот англиски! Он минимум треба англиски да знае, да се разбере. Па пожелно е и норвешки. Али за ретардава неартикулисана доволно е тоа шо е мн глуп и подршка му даваат глупите Македонци. И сеа иде таа селската: Haters make me famous...

А од кога е ШитO'Визија квалитетено и ценето натпреварување ?

Џоле'Д'Фиш е само за таму ..

Лично ова срање не го гледам од коа ги пративме трипл иксовите со 100 % те љубам .. нечиста организација , премногу гз лизење , скоро се се знае однапред и дрн-дрн,дрн .. не ми се зборува за ваков настан ..

Јавна тајна е кој како стига до таму и како добива бодови .. шо е неизвесното и интересното тука ?!
Тогаш подобро да ја пратеа Блага Петреска или Житарова, посаглам песни имаат од Таневски, посаглам изгледаат и сигурно знаат барем 10 англиски зборови.
Можда затоа и охрид пропаѓа со вакви туристички работници

Тогаш подобро да ја пратеа Блага Петреска или Житарова, посаглам песни имаат од Таневски, посаглам изгледаат и сигурно знаат барем 10 англиски зборови.
Можда затоа и охрид пропаѓа со вакви туристички работници

И оној Драги Шпага да го пратеа таму можда поарен ќе беше ..пејац си бре мајке му стара , научи еден странски јазик ебаго , идеш у странство а не да пееш пред сељачаната тука у МК ..

37608487.jpg

ќе се убијам што не ќе му текни на луѓево :)

Да пукните, ме изнасмеавте со сликиве :pos2: Најсеирџиски народ сме нема што :)

Цццц море каква дибечина е овој Ѓоко,кај дибек па уште и труп по англиски хаха
Едини што го бранат на форумов се рибите Охридски како него-мој совет ќутете си номора луѓето да знаат дека сте од ист град,градот што е бај д лејк :tv:

Од целата таа шабанска сцена што ја имаат на располагање баш овој го најдоа.

кај "кој те шиша" Џоќо вика "да ти кажам...знаеш ли кое место ќе бидам?....5то"...и водителов му вика "ти ако бидеш 5то ја пешки ке дојдам до таму"...хахахахааххаах

nblogo.png

Една верзија за Норвешкава банка не би било лошо а? И така исто му е како на риба таму. Сигурно ке им ја погоди слабата точка!

срамота за државата е овој. иначе сликиве се епски :D:D

Ок и мене ми беше смешно тоа I feel like a fish, ама да не го претеравте малце со “реметов“? Срамота за Македонија, па не знам какви све ствари не прочитав. Напраи кикс, ама сам за себе го напраи, другиве од другиве држави па да не зборат нешто подобро? Руслана не знаеше I да каже на англиски. А победи. Единствена грешка е што можеби ако знаеле дека е слаб на тоа поле, да земат преведувач. Ама и во тој случај пак ќе се мрчеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom