Го вртевме лепчето и паричката се падна кај ...?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
паричката не се падна кај мене ни ко го вртевме мазникот со друштвото ни дома...
бооо... не очекував дека ке се падни кај мене... ама барем еднаш можеше... :uvo:
ништо... догодина :):)

za prv pat vo zivot se padna parickata kaj mene, sosema neocekuvano no sepak mnogu prijatno iznenaduvanje

Кај мене :pipi: Се надевам среќа ќе ме пратит цела година

Кај мене и лани и годинава.Ама лично не верувам дека ќе ме следи некоја добра судбина освен ако не се заангажирам малку поагресивно и поистрајно за да си ги исполнам зацртаните цели или судбина.

мајка ми, баксузно беше што не частеше мене и татко ми чоколадо:vozbud:

Кај сестра ми....Зш мене никогаш не ми се паѓат?:nesum:

Kaj mene e!!!!!!!!!!
Posledniot pat koga mi se padna parickata navistina mi bese najsrecna godina pa se nadevam i sega ce e taka.
Ama kaj mene e parickata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:

Втвме втевме едно 5-6 минути и на крај и се падна на мајка ми.. :)

Се падна кај Господ
Не дека е лошо ама можеше барем еднаш да ми се падне и на мене, незнам колку години наназад ме прескокнува:nesum:

Kуќата ми ја зеде среќата овој пат. Инаку да ми паднеше ќе ми беше 3 пат по ред.

Кај татко ми....скоро стандардно.А од година планираме кредитна картичка да ставаме во мазникот,пошто веќе демоде е да се работи со кеш :baeh:

Иначе погоре читам постови дека се паднала паричката кај Господ. :uvo:
Како може паричката да се падне кај Господ кога тој е тој што треба да каже кај да се падне паричката и на кого да му ја даде среќата таа година.

Ако знае некој нека ми кажи во која е смислата да се врти парче и за Господ.По мое,тоа е надвор од умот :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom