S
smart ass
Гостин
da gevgelija e super gradce majkami e od tamu i go znam kako svoj vtor grad super e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма аресе Гивгилија супер гратче сеј как шо требе, неам оано кујзнае ут коа ради воа факсут ама коа ци оам воа пт мора да одум. Инче моам да каам оти е един ут најубафте градаве уф Македонија. Гивгилија рулс, исто така и Бугданци, Стујакаво, Бугуројца...ма цела јужна МакедонијаПоздрав ут Бугданчанац
![]()
pa nogo se da gi pisum site :pos2:samo najglavniteСилимлии, Смоквица, Прдејци и Ѓаавто и забрави... ЛоЛ
Имав шанса летово да идам у Гевгелија ,и убав град, ама навикнат на градскиот скопски промет ми дојде претерано мал.
Исто така да се пофалам дека спиев на железничката , и убав бетон имаат.
Ми се свиѓа што пријателски луѓе се претежно ама незнам зашто имаше многу умствено болни по улиците (па 9-10 ги видов), значи не заостанати туку у секоја смисла на зборот луди.
на викенд сум во гевгелија.. топ..абе многу убај момички..ама многу високи за мене
![]()
оО Какво супер градче/СУм бил повеке пати за никаде инфраструктурата посебно.da gevgelija e super gradce majkami e od tamu i go znam kako svoj vtor grad super e
ne be covek ti izgleda si bil vo nekoe selo mozda vo negorciоО Какво супер градче/СУм бил повеке пати за никаде инфраструктурата посебно.
Хаха, ти на гитаријадата да не беше?Имав шанса летово да идам у Гевгелија ,и убав град, ама навикнат на градскиот скопски промет ми дојде претерано мал.
Исто така да се пофалам дека спиев на железничката , и убав бетон имаат.
Ми се свиѓа што пријателски луѓе се претежно ама незнам зашто имаше многу умствено болни по улиците (па 9-10 ги видов), значи не заостанати туку у секоја смисла на зборот луди.