ГИВГИЛИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво градче топло...
Туку мене ного повеќе е импресионире народо, ного фини луѓе гостопримливи , отворени, за 8 минути се осеќаш како дома...
Иначе ка сме веќе кај дијалекти на Струмички Гевгелија е Гевгелиии....(колку и ќе ставеш на крајта зависи од тоа колку сакаш да се излигавеш)

Гевгеличане да ве питам нешто. :)

Чујах ќе се отварал некој огромен хотел со казина со триста чуда негде кај вас. На една другарка га интересира кога ќе има обука и кога ќе примат работници, как ќе се одвива цела таа процедура. Ако има некакви информации нешто околу хотело нека ми пише некој на профил.

Поздрав од Струмица. :)

Гевгеличане да ве питам нешто. :)

Чујах ќе се отварал некој огромен хотел со казина со триста чуда негде кај вас. На една другарка га интересира кога ќе има обука и кога ќе примат работници, как ќе се одвива цела таа процедура. Ако има некакви информации нешто околу хотело нека ми пише некој на профил.

Поздрав од Струмица. :)
Да во завршна фаза е изградбата на Шеретон Принцес,се планира свечано отварање во текот на следнава година и се планира вработување на 500 души...за апликации потруди се малку со гуглување,мислам дека за тоа малку закасни,додека за Калифорнија Ресорт ако не се предомислиле со изградбата,ќе има поголем број на вработувања и повеќе шанси за сите.

Да, за Принцес ми треба. Google не ми помогна баш, ми најде само скудна информација, а ништо поопширно околу апликациите.

Сигурно пред да вработат некој ќе има интервју и обука, значи можно е обуката да биде негде за 2-3 месеци ако го отвараат следната година ама засега нема ништо подетално на интернет.

Абе Дарко, Хотел Фламинго правилно са наоѓе во С.Богородица а не во Гевгелија па и Шератон е во Богородица...

Абе Дарко, Хотел Фламинго правилно са наоѓе во С.Богородица а не во Гевгелија па и Шератон е во Богородица...

Ти уд Богородица да не си?
Не гледум ама никаква смисла ву воа пост ...

Важно е уф Македонија ним са карајте сеа дали бил уф гвг или бугуројца:wink:

Кумуналии плаќе ув Гивгилија...и Бугуројца нели?!Ја ти уште некоа фотка позз.

8000 km сум од Ѓевгелија...
пред 2-3 години летата таму ги поминував...авантури човече. Тој Деко(мислам дека така се викаше),Томче Жила :pos2::pos2:, абе легенди. Абе има и добри женски, само незнам зашо сите гевгеличани ми се жалеа на ноќниот живот, викаат дека е слаб,дека се едни исти места биле, али мене лично многу ми се допаѓа како градче, мирно, тивко, мало, убаво, топло...поготово сега како што сум во многу големо и многу поразлично место...дефинитивно одгодина кога ќе се вратам ќе дојдам на месец-2

абе гевгеличани од пред 2 години има нешто ново? некој нов кафич,ресторан,диско?

Вака Гивгиличани да прашам јас нешто , има негде ефтин смештај уф Гивгилија и колку чини?:)
И ако може некој да ми најде слики од железничката станица во Гивгилија .
Фала однапред :pipi:

Вака Гивгиличани да прашам јас нешто , има негде ефтин смештај уф Гивгилија и колку чини?:)
И ако може некој да ми најде слики од железничката станица во Гивгилија .
Фала однапред :pipi:

Малку погоре имам постирано клипче со слики од Гвг.Таму имаш слики од железничка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom