ГИВГИЛИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ма аресе Гивгилија супер гратче сеј как шо требе, неам оано кујзнае ут коа ради воа факсут ама коа ци оам воа пт мора да одум. Инче моам да каам оти е един ут најубафте градаве уф Македонија. Гивгилија рулс, исто така и Бугданци, Стујакаво, Бугуројца...ма цела јужна Македонија :):) Поздрав ут Бугданчанац :)

Силимлии, Смоквица, Прдејци и Ѓаавто и забрави... ЛоЛ

Добар град е Гевгилја..как шо викиме ние у валандово..А најинтересно ми е шо са користат ного имијна за него Гевгелија,Гевгилја,Гивгилија :pos2:убаво,убаво...

Имав шанса летово да идам у Гевгелија ,и убав град, ама навикнат на градскиот скопски промет ми дојде претерано мал:).
Исто така да се пофалам дека спиев на железничката , и убав бетон имаат.
Ми се свиѓа што пријателски луѓе се претежно ама незнам зашто имаше многу умствено болни по улиците (па 9-10 ги видов), значи не заостанати туку у секоја смисла на зборот луди.

Имав шанса летово да идам у Гевгелија ,и убав град, ама навикнат на градскиот скопски промет ми дојде претерано мал:).
Ми се свиѓа што пријателски луѓе се претежно ама незнам зашто имаше многу умствено болни по улиците (па 9-10 ги видов), значи не заостанати туку у секоја смисла на зборот луди.

Mала бара, много крокодила :)

Ма ним ни ѓи вреѓи фацте на Гевгилија без них нашто градче не е кумплетно и тоа не са заостанати или па луди, туку фаци на Гевгилија......ние така си ги викме!

Македонски „Лас Вегас“ е тоа Гивгилијта. Ама и дијалектот ви е закон...

на викенд сум во гевгелија.. топ :D..абе многу убај момички..ама многу високи за мене :D

Ти брат мора да си 1.45m :pos2::pos2::pos2:
No offence, ама кај виде толку високи моми кај нас? :smir:

Хаха, ти на гитаријадата да не беше?

Вистина ли Џевџелија порано ја викале Гевгели?
Инаку немам зборови за GVG СупЕр ГрАДче!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom