Gevgelija e naubavo gratce za zivot momentalno uf makedonija koj so sake neka kaze... koj mu sa arese uf skopje neka si ostane!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
givgilija e zakon ..semta e zakon se e zakon ..i jas sum zakon uti sum ud givgilijapozzzzzzzzzzzz sogragani :d
ц ц ц цц ц ,е за ова срам да ти е... и да не кажеш дека идиш,па да са зберме кајганџии,една пијанка(не собиранка) да направмеГивгелија.
Прекрасно толку мило, убаво, „топло“ гратче... Имаш чуство дека си во некоја друга држава, како да си во некој приморски град или евентуално на езеро
Престојував скоро 4 дена таму и за тие денови веќе одма уште првиот ден го научив градот, уличките и си шетав самаа![]()
Сама во 4 сабалје, сама во 3 сабалје, сама во 9 наутро... Битно сама и без страв, оној страв што го имам во мојот град и затоа ретко кога, а посебно после полноќ негде се движам сама... Уф Гивгелија се движев...
Бев на жива свирка уф „Сељакот“, па бев и во „У„ или „Ју“ кој како го изговара тоаи во „Кју„ (ова цела азбука кафичиве имињава
), во Мандра кафанчето и во „Центар“ кафичот и во бурекџилницата на центарот... Ааа и на билјард тука негде во центарот...
Се качив на Вардарски Рид (таму кај што змии има многу) пиев сокче во кафанчето кај Вардарски... Седев и пиев во гивгелиската градинка...
И си поминував толку убавооо
Гивгилијо чудна приврзаност со тебе за толку кратко време- ќе ти се вратам ја пак![]()
Те сакум![]()
ц ц ц цц ц ,е за ова срам да ти е... и да не кажеш дека идиш,па да са зберме кајганџии,една пијанка(не собиранка) да направме![]()
Мило ми е шо ти са аресало тука,шо та рашетале насегде,глеам баја места си посетила![]()
следечи пут ќе има голема љутба ак не се јавиш кога ќе идиш..така да си знајш
а дека кој беше на гости???![]()