Ја имам гитарата враце, едноставно голем мерак. Како и од што да почнам со учење, најпрво сакам малку дома од нет да прочачкам па еве една помош од вас, убаво објаснуваше ве молам ..
Вечно благодарен.
Вечно благодарен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имам гитарата враце, едноставно голем мерак. Како и од што да почнам со учење, најпрво сакам малку дома од нет да прочачкам па еве една помош од вас, убаво објаснуваше ве молам ..
Вечно благодарен.
Вечно благодарен.
Абе како оди ритамот на следниве песни:
Једина Моја - Дивје Јагоде
Криво Је Море - Дивје Јагоде
Се е до десната рака Икс..веруј!
Иначе,дали може некој да ми даде листа од акорди..
Fis,Cis,Dis,Asus и остали?
Значи и јас иам да прашам нешо, ако може
Иам желбица да свирам на гитарица акустица, ама тоталка неам везе као се свири, ама баш ништо, просто.. знам дека се свири само на жици. Мора ли за да се научи да се свири, да се учи од професор или може од некоја e-книга? Ајде убијте ме со информации![]()
Ми збориш сеа Ултимејт Гитар и Џастин Гитар, некои си акорди а јас везе немам што се овие, и за каква агилност во прсти?![]()
Ultimate-Guitar i Justin Guitar
Nauci gi skalite i akordite prvo.
i nabij agilnost vo prstite.
Zavisi od toa sto sakas da sviris ke vidis sto treba da vezbas.
I da ti go preporacam Rock Discipline od John Petrucci must-see
za sekoj gitarist,na youtube go imas na delovi
Вака значи прва задача ќе ти биде да ја научиш да ја свириш Knocking on Heavens door.
Еве туторијал.
Секој гитарист почнува со криво е море, таа е најлесна, еден мој другар има гитара па пробав и јас по малку да дрнкам па ми се јави многу голем мерак и сакам да си купам акустична па ако можете и мене малку да ми објасните малку околу тоа.Абе како оди ритамот на следниве песни:
Једина Моја - Дивје Јагоде
Криво Је Море - Дивје Јагоде