Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahah pak ke ucisЗначи вака.
Јас сум почетник на гитара , и научив да свирам 2-3 песни со помош на GuitarPro 5 , е сега ми треба предлог повеќе песни за акустична гитара.
Со различна тежина на свирење ако може , од најлесно до нешто тешко.
Фала однапред![]()
Eбига пер , мерак ми е да си зеам гитара за у лето пошо знам дека турбофолк ќе ми пуштаат на плажа !hahah pak ke ucis
eee ja i blind na vremto u peto koa pocnavme da svirime zaedno samo ja produziv a on prekina
a za pesni so znam uci neso po lesno maiden metalika a u...![]()
Слушаш Buckethead? Ако слушаш можеш да ја научиш I Love My Parents. Лесна и убава песна (хаха) а плус на некои места има троа поголемки акорди за јачање на раката плус се свири со прсти.
Можеш и оваа
и знам дека е само Бакетхед ама друго не ми текнува у моментов.
Друго нешто ако ми текне ќе ти напишам.
Btw за све има таб на ultimate-guitar.
Добра понуда. Јас сквееров го свирам скоро 1 година и немам ич проблеми. Си го средив си му сменив магнет и пичам. Нити проблеми со штимање, нити проблеми со кривење на врат итн итн... Закон за млечни производи!![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:eve ja so ti predlozuvam i ja na pocetok taka se napaliv po elektricna gitara i bev spremen da kupam ama ete si zemav edna kineska 2500 od smesko pobarav na net mislam dosta barav edno 6 saati i ja najdov stranava about.com ima nekade nakaj 14 casa ama vo niv ima za se eve ja edna godina sviram aukustika i so ne sum gi zavrsil me mrzia do petiot mesec koristev guitar pro ama otkako procitav deka ne se razviva sluhot so guitar pro i samo ke stanam sakat muzicar go deletnav i pocnav sam i taka sekoj den od togas si drndam i pogreska ke otsviram del od pesna i ke pocnam taa pesna da probuvam da ja tabuvam po sluh moze si gi iskinav prstite poradi toa so e aukusticna i zicite se mn daleku od vratot ama mislam deka ke mi se isplati i duri uste ne sum siguren dali da zeam elektricna poradi dve pricini.Prva:se plasam da ne sum naucis se na aukustika,vtora:se plasam da ne mi pomine zelbata i za dzabe da frlam.Taka se odvivase procesot za mene gi ucev i notite ama na petolinie ne sum ni probal da vidam zs mislam deka e mn zamaranje poso 21 vek sme ne e ova renesansa ili nz so
se nadevam deka pomognav.i fala so odvoivte vreme da go procitate ova
(poso e golemo
)