hahah pak ke ucisЗначи вака.
Јас сум почетник на гитара , и научив да свирам 2-3 песни со помош на GuitarPro 5 , е сега ми треба предлог повеќе песни за акустична гитара.
Со различна тежина на свирење ако може , од најлесно до нешто тешко.
Фала однапред
Eбига пер , мерак ми е да си зеам гитара за у лето пошо знам дека турбофолк ќе ми пуштаат на плажа !hahah pak ke ucis
eee ja i blind na vremto u peto koa pocnavme da svirime zaedno samo ja produziv a on prekina
a za pesni so znam uci neso po lesno maiden metalika a u...
Слушам Бектхед , фала на предлог.Слушаш Buckethead? Ако слушаш можеш да ја научиш I Love My Parents. Лесна и убава песна (хаха) а плус на некои места има троа поголемки акорди за јачање на раката плус се свири со прсти.
Можеш и оваа
и знам дека е само Бакетхед ама друго не ми текнува у моментов.
Друго нешто ако ми текне ќе ти напишам.
Btw за све има таб на ultimate-guitar.
Скваерот е уствари Стратокастер напраен у Индонезија или Кина затоа нов е посрани 200 евра...Никаков проблем до сеа прав врат добри штимки ја го свирам со процесор RP200 Digitech коска е...ја го продавам затоа што сакам да купам нешто поскапо....Добра понуда. Јас сквееров го свирам скоро 1 година и немам ич проблеми. Си го средив си му сменив магнет и пичам. Нити проблеми со штимање, нити проблеми со кривење на врат итн итн... Закон за млечни производи!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:eve ja so ti predlozuvam i ja na pocetok taka se napaliv po elektricna gitara i bev spremen da kupam ama ete si zemav edna kineska 2500 od smesko pobarav na net mislam dosta barav edno 6 saati i ja najdov stranava about.com ima nekade nakaj 14 casa ama vo niv ima za se eve ja edna godina sviram aukustika i so ne sum gi zavrsil me mrzia do petiot mesec koristev guitar pro ama otkako procitav deka ne se razviva sluhot so guitar pro i samo ke stanam sakat muzicar go deletnav i pocnav sam i taka sekoj den od togas si drndam i pogreska ke otsviram del od pesna i ke pocnam taa pesna da probuvam da ja tabuvam po sluh moze si gi iskinav prstite poradi toa so e aukusticna i zicite se mn daleku od vratot ama mislam deka ke mi se isplati i duri uste ne sum siguren dali da zeam elektricna poradi dve pricini.Prva:se plasam da ne sum naucis se na aukustika,vtora:se plasam da ne mi pomine zelbata i za dzabe da frlam.Taka se odvivase procesot za mene gi ucev i notite ama na petolinie ne sum ni probal da vidam zs mislam deka e mn zamaranje poso 21 vek sme ne e ova renesansa ili nz so se nadevam deka pomognav.i fala so odvoivte vreme da go procitate ova(poso e golemo)