DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Ovoj Vukcevic igra negde sega ? Pecakovski povreden bese celo prvenstvo, vlagase samo penali da sutira ko so pamtam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Полска играOvoj Vukcevic igra negde sega ? Pecakovski povreden bese celo prvenstvo, vlagase samo penali da sutira ko so pamtam.
Ужасни ме се дресовиве
![]()
Барем без шарки че ги сошијам, а не ко електронски колаИ онака нема шо да прајш, сошијај поарни да те видам! Не само да се плукало.![]()
И да ќе заборавев да пишам, ама мислам дека нема да ја поминеме групата.
Јас се мсиалм дека нема да ја пројдеме групата.![]()
Ајде кладба дека нема да ја пројдеме групата.
Аууу лоша е споредбава помеѓу Вардар и Макеоднија има голема разлика, неспоредливи се. А тогаш малце и на шала пишав, ама сеа сум сигурен дека нема да ја пројдеме групава, Тунис е не демолираат во смисла со нивната груба игра, Австрија не поминаа играат одличен ракомет, ако успееме некако да ги навлече да се игра ракоемт со максимум 45 гола на утакмицата можда и ќе ги добиеме, Босна имаат одличен тимски дух, ќе играат на картата што нема што да изгубат, плус тоа веќе до утакмицата со нас, они би можеле веќе да бидат влезени у ритам и да имаат една две победи, така да со нас ќе влезат со 110% и да се покажат дека вредат, играат и они одлично. хрватска не треба ни да се збори за нив, ќе не демолираат. Само Иран би требало да ги победиме.Тема РК Вардар, септември:
![]()
Аууу лоша е споредбава помеѓу Вардар и Макеоднија има голема разлика, неспоредливи се. А тогаш малце и на шала пишав, ама сеа сум сигурен дека нема да ја пројдеме групава, Тунис е не демолираат во смисла со нивната груба игра, Австрија не поминаа играат одличен ракомет, ако успееме некако да ги навлече да се игра ракоемт со максимум 45 гола на утакмицата можда и ќе ги добиеме, Босна имаат одличен тимски дух, ќе играат на картата што нема што да изгубат, плус тоа веќе до утакмицата со нас, они би можеле веќе да бидат влезени у ритам и да имаат една две победи, така да со нас ќе влезат со 110% и да се покажат дека вредат, играат и они одлично. хрватска не треба ни да се збори за нив, ќе не демолираат. Само Иран би требало да ги победиме.![]()
Босна и Австрија ќе ги тепаме сигурно, малце ќе се мачиме со Тунис, поготово со тој левиот бек у Кил што игра и пикерот од Монпеље.
Хрватска ќе не скине, Иран ќе ги демолираме. 2ро место у група, чао.![]()