C
Castiel
Гостин
Паје какво играчиште. Не ни погледна кај шутира. Ако продолжи вака а нема зашто да не лапа трансфер во голем клуб со сигурност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Тиаго Мота бегај таму сокриј се, ќе те цитирам кога наредната Погба ќе блеснеПогба вака играше цела сезона, ок ај не баш цела ама од 38 утакмици у лига он на 30 играше вака.
И после ќе дојде @Boom Shaka Lakka и ќе ми рече ај бе ти од љубомора збориш.
Апсолутно.
сигурно нема толку очајно како галските кокошки да играат
Не знам зошто Погба го игра на десна страна кога човекот четири сезони игра на лева страна во Јуве...
Сеуште користиш Windows XP? :| :|Инаку Пајет дебитираше баш против Романија во 2010. Поврзан беше тогаш со Ливерпул и баш го чекав да влези на таа утакмица (подоцна го гледав и во Сент Етиен) и мислам дека асистираше. Кога веќе го спомнав ова решив да го побарам постот од тогаш за да се курчамУште од тогаш го знаев и го барав. Билич можи гомна да јади.
Рики мод оф!
![]()
Лајкни ми го постот и не дроби многу.Сеуште користиш Windows XP? :| :|
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ете вечер интересна утакмица Англија - Русија... сигурно ќе има многу тензија како на трибини, така и на терен. Англичаниве се фаворити, ама сакам Русиве да ги плеснат онака чисто да ги спуштат на земја племе им ебам препотентно инцестоидно[DOUBLEPOST=1465629969][/DOUBLEPOST]Во Марсеј имало тепачка меѓу русите и англичаните