Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова Wii сите ги зафркна. И сега го копираат едниве прават лижавче а другиве невидливо лижавче.

Ова лижавчево на Сони личи ко затворен светлечки меч. Следно, Star wars ексклуива за ПС 3 :pos2:
Иначе мене Натал најјако ми изгледа. Ќе видиме, оти можат и едниве и другиве да ја утнат и Wii контролерот да си остане најдобар (најигрив).

Абе Вии растураат и незнам зашо плејслејвовите и ексботовите се караат кој ке тепа на конзол ворс кога Вии ги тепа у продажба и на конзоли а да не збориме за игри :pos2: Наталот е најинвентивен али како што читав сеа скоро изглеа имаат некој проблеми со каснење на функциите и ке треба да го работат . Наводно околината пример софата може да засметаат на камерата во времето на функцијата и така сеа се обидуваат да го средат. МС со наталот имаат шанси ако успее Наталот да зголемат продажба уште повеке додека со сони мислам дека тие што сакаат движечки игри ке си земат Вии зашо да земеш Сони за дилдото е тажно :nesum: У америка и европа најчесто родителите им зимаат Вии на децата и сигурно нема да им земат конзола од 400 евра која е комплексна за нив ... Додека Наталот е нуди повеке од гејминг . Нели тоа да се снимаш без зелена позадина и да си ставаш какви сакаш бекгроунди што би било онака закон ... Како што разбрав Наталот ке има и Лајфстајл ачивменти пример направи 10 склека дневно и опа ачивмент :pos2: Топ би било тоа

Attention Canadian gamers: be careful if you decide to modify your video game console.
The decision to do so could land you in prison.

Modifying a video game console such as a PlayStation3 or Xbox 360 is a crime in Canada and could result in a penalty of up to 10 years in prison, according to a recent release from the Royal Canadian Mounted Police.
On March 31, RCMP officers from the Saguenay-Lac-St-Jean Detachment (with assistance of the Surete du Quebec) searched a residence in Roberval, Que., which led to the discovery and seizure of "hundreds of counterfeit video games and the arrest of one suspect," according to an RCMP statement.
In addition to the 300 counterfeit games which were seized as part of the raid, officers also discovered "materials used to modify consoles and illegally reproduce video games."
Some console owners have been known to modify their game systems with larger hard drives or alternate operating systems while others install so-called "mod chips" which allow the system to play counterfeit and unlicensed games. In many cases, such modifications void the manufacturer's warranty on the system.
In the case of Sony's PlayStation3, some mod chips allow gamers to play PlayStation 2 games on the system.

"Modifying a console and computer is considered an illegal act under section 342.1 of the Criminal Code and is punishable by imprisonment for up to ten years," the RCMP said in the statement.
"The RCMP takes this opportunity to promote public awareness of the scourge of counterfeiting. The modification of game consoles and illegal production and sale of counterfeit video games account for losses of several million dollars annually."

:smir:

Лол ова на балканот ако се прави ке треба едно 100 нови затвори да се отворат :pos2: А и најбоље ке биде у стилот идеш у затвор и седиш со затворенице и зборат - Ја ја убив женами , ја силував , ја сериски убица сум ... и ти тука седиш и викаш ја го модував моето сони и иксбоксче :smir:

Лол ова на балканот ако се прави ке треба едно 100 нови затвори да се отворат :pos2: А и најбоље ке биде у стилот идеш у затвор и седиш со затворенице и зборат - Ја ја убив женами , ја силував , ја сериски убица сум ... и ти тука седиш и викаш ја го модував моето сони и иксбоксче :smir:

:pos2:THIS IS THE BALKANS! Zaradi ovie raboti nekogas sum blagodaren sto sum roden ovde:smir::pos2:

Абе ова Wii сите ги зафркна. И сега го копираат едниве прават лижавче а другиве невидливо лижавче.

Ова лижавчево на Сони личи ко затворен светлечки меч. Следно, Star wars ексклуива за ПС 3
Иначе мене Натал најјако ми изгледа. Ќе видиме, оти можат и едниве и другиве да ја утнат и Wii контролерот да си остане најдобар (најигрив).

Microsoft биле скапи? Е ај шо прајме сега.....

article-1257128-08ABFFB7000005DC-301_468x380.jpg

Едно вакво чини околку 100$, со ова можеш да играш игра што бара само еден ваков контролер. НО доколку сакаш да играш бокс и да ги движиш двете раце ти требаат 2 вакви тоа се 200$. НО што ако сакаш да играш со некое другарче бокс 400$?

Microsoft биле скапи? Е ај шо прајме сега.....

article-1257128-08ABFFB7000005DC-301_468x380.jpg

Едно вакво чини околку 100$, со ова можеш да играш игра што бара само еден ваков контролер. НО доколку сакаш да играш бокс и да ги движиш двете раце ти требаат 2 вакви тоа се 200$. НО што ако сакаш да играш со некое другарче бокс 400$?

Си иде во пакет со уште едно. Има Playstation Move Motion Controller и Playstation Move Navigation Controller. Mислам дека може да се игра бокс и со дирешн контролерот, али не сум сигурен.

Edit: Грешка сум :)...

највероватно ќе има поефтини пакети со два Motion контролери.

Најавено за натал и првата игра ЈОГА :smee::smee::smee:

Втора игра во вредност од 40 милиони $ само не се знае што како.

Незнам за вас, ама мене Натал ми изгледа како неостварлив сон (со сегашна технологија). Еееееептен ми мириса на превисока латенција. Прости игрички ке се играат, ама нешто посериозно тешко. Впрочем и контролите на Wii-то лагираат (лично искуство), а камоли па вакво нешто што зависи од евтина камера и евтини сензори.

Незнам за вас, ама мене Натал ми изгледа како неостварлив сон (со сегашна технологија). Еееееептен ми мириса на превисока латенција. Прости игрички ке се играат, ама нешто посериозно тешко. Впрочем и контролите на Wii-то лагираат (лично искуство), а камоли па вакво нешто што зависи од евтина камера и евтини сензори.
Тотално се слагам со тебе ... Има добра изрека за тоа "Its too good to be true"

Тотално се слагам со тебе ... Има добра изрека за тоа "Its too good to be true"

Натал ќе има чип кој е направен од Израелска фирма Prime Sense и на тој чип се работело подолго време. Сте што се прочитале дека може да лагира по интернет се лаги. Значи никој до сега не го пробал и НИКОЈ не е започнат со правење на игри. Најавени се неколку НО сеуште не се започнати со програмирање. Се што има сега за сега на НАТАЛ е таа игрицата со топките која е сеупште во изработка.

Натал е 50 со 50. Значи 50 посто хардвер кој Мајкрософт тврди дека било се во ред (мал проблем може да претставуваат малите соби бидејќи ќе побарува минумум 2 метра највероватно)‎ останатото е софтверски односно до компаниите кој ќе ги програмираат игрите. Мајкрософт ја нуди технологијата но како ќе се пристапи до игрите си зависи од компаниите.

Многу компании ја прифаќаат оваа технологија и ќе се прават игри (фифа 2011, 2кба 2011.....). Јас не очекувам да кревам раце и да пукам да играм калл оф дути ни со натал ни со пс мове. Нема да може да го сменат џојстикот во никој случај.

Како и да е ќе си чекаме до месец Јуни кога мајкрософт ќе каже што точно како. Вака само можеме да си претпоставуваме.

Јас не очекувам да кревам раце и да пукам да играм калл оф дути ни со натал ни со пс мове. Нема да може да го сменат џојстикот во никој случај.

Си видел ли ти како се игра акциона игра со Move? Нема врска со скокање пред телевизор и криење зад стол!

еј ме разочараа сеа, ако стварно бидат пуштени у дистрибуција овие дилда ко што некои ги нарекуваат голема е веројатноста да се префрлам на натал!

Е што е интересно во она? Ништо исто како со џојстикот да играш. А би било филм да се фрлаш под маси столови дома :smee::smee:

еј ме разочараа сеа, ако стварно бидат пуштени у дистрибуција овие дилда ко што некои ги нарекуваат голема е веројатноста да се префрлам на натал!

Не би требало да е финален изглед тоа. Барем така имам читнато некаде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom