Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум играчиште играм игри со друштво претежно фифа хокеј тенис и такви работи.

Ова кажува се. Фала шо кажа барем нема повеќе да се мачам со големи постови. :smir:

Ова кажува се. Фала шо кажа барем нема повеќе да се мачам со големи постови. :smir:

Види вака, имам едно 60-70 игри на хбох планирам да стигнам до 1000 :smee::smee:

Од тие 60-70 сум свртел едно 10 да речеме. Сакам да кажам и да има 200 милиони играта продадени примероци мене ако не ми се свиѓа нема да ја играм. Најпродаваните на хбох што се пола од нив не сум ги пробал бидејќи не ми се свиѓаат. И пс3 да имав год ов вар 3 немаше да ја играм бидејќи не ми се свиѓаат. Ојш колиш тепаш се прајш на Џак Норис (играта земена е за пример) , или Масс ефект 1/2 што гледаат на играта јас стварно незнам. Или биошок ето и неа не сум ја заиграл. Секој си има вкус сепак.

Ај да се загризиме малце сеа пак .

Кај и да прочитам пс3 се ваќаат само со експузивните игри, тоа не е добро да се разбереме. Не сакам да имам конзола каде што би чекал само експузивни игри. Значи опремен сум со блу реј имам бесплатна онјан мрежа НО пак "хбох" имаат повеќе играчи. Е зошто е тоа така?

Чекам реплика. Интересно ми е 4-рица се напрајве лом. Треба да се најме на кафе :pos2::pos2:

Види вака, имам едно 60-70 игри на хбох планирам да стигнам до 1000 :smee::smee:

Од тие 60-70 сум свртел едно 10 да речеме. Сакам да кажам и да има 200 милиони играта продадени примероци мене ако не ми се свиѓа нема да ја играм. Најпродаваните на хбох што се пола од нив не сум ги пробал бидејќи не ми се свиѓаат. И пс3 да имав год ов вар 3 немаше да ја играм бидејќи не ми се свиѓаат. Ојш колиш тепаш се прајш на Џак Норис (играта земена е за пример) , или Масс ефект 1/2 што гледаат на играта јас стварно незнам. Или биошок ето и неа не сум ја заиграл. Секој си има вкус сепак.

Кај и да прочитам пс3 се ваќаат само со експузивните игри, тоа не е добро да се разбереме. Не сакам да имам конзола каде што би чекал само експузивни игри. Значи опремен сум со блу реј имам бесплатна онјан мрежа НО пак "хбох" имаат повеќе играчи. Е зошто е тоа така?

Чекам реплика. Интересно ми е 4-рица се напрајве лом. Треба да се најме на кафе :pos2::pos2:
:pos2: Која е поентата да кажуваш колку игри имаш? Или со тоа што имаш толку игри мислиш дека се знајш за нив? Не те разбрав со ова шо го кажа. И јас имам преку 300 игри на ПЦ (можда и повеќе) и шо сеа?

Добро ај да речеме дека сфаќам (мада не сфаќам) дека ГоВ3 не ти се свиѓа... што очекуваш ти од игра? Приказна, графика? Гејмплеј? Што? Горенаведениве го имаат сето ова претходно. Се чудам како можеш да коментираш на темава а не си ги играл највлијателните игри на двете конзоли.

360ката има повеќе играчи затоа што излезе една година порано. Иначе ексклузивите продаваат конзоли, а не мултиплатформските игри.

Ја и Ерт се праиме лом тоа познато е :pos2: Се договоривме кај да е ферка ке има али изглеа му фуфка :wink:
П.С. Мултиплатформките се бољи на 360 и попродавани :smir:

Чек прво новост Натал највероватно ќе биде вграден во слим верзијата на хбох за цена од 299$. Очекуваат МНОГУ продажба баш ме интересира дали ќе се посерат или ќе направат пресврт во цел гејминг.

http://www.gamedaily.com/articles/n...ll-sell-millions-and-millions-says-microsoft/

Него за игрите, онака бе се фалам :pos2::pos2::pos2:. Сакам да кажам сум ги пробал скоро сите нови наслови!!! А за една игра да ме освои пред се приказната треба да ме завлече. Алан Вејк очекувам да има убава приказна. Мафија 2 очекувам исто убава приказна.

И ај кажете некоја шо мислите вие :smee:

Ме разочаруваш Јоеу :baeh: ти сакаш приказна а не ја сакаш Мас Ефект :tapp: Ајде ерт не треба да се чуди ако не ја сакаш Год оф Вор (зашо нема посебна прича) Чим ни Мас ефект не те привлече шо к** сакаш ? :pos2:
Алан Вејк ми е најочекувана игра оваа години (пошо ми е замена за Сајлент Хил бидејки се срање новиве) а Мафија 2 ми е онака ке ја видам коа ке излезе .

Масс ефект не ја заиграв бидејќи ми беше премногу некако ѕвездени патеки. Со то пиштолот. Ама ќе и дадам шанса :smee:. А мафија 2 очеквам онака да се уфилмаш фраер У маАло :pos2:

ај за игри да идеме у 360 темата :wink:

Размисли малце, Xbox има повеќе конзоли насекаде зашто има пиратерија.
Првите три наслови кои се најпродавани (Halo 3, MW 2, GoW) се исто така и мулти игри, кои грев е да не ги пробаш онлајн. Исто како што Modern Warfare 2 многу луѓе кои играат само пиратски, ја купија на PC - се случува и на Xbox.
Иначе ако идеме по ваша логика, пошто MW2 се продала дупло на Xbox, значи е дупло боље. А исто "срање" е. :)

Или ако некој ги има двете конзоли, би ја купил за Xbox360 од две причини:

1. Глуп е и сака да плаќа за онлајн играње.
2. Паметен е и веќе платил Live Gold, па и видел дека дупло повеќе играчи има на Xbox-от.

Не мора да идеме на кафе, дојди кај Ert, ќе ти го пуштиме демото од God of War 3, ќе заќутиш одма и нема пред рака да збориш. Како бе игра која збори за грчката митологија немала приказна? :)

Или па Mass Effect 2 не ја играш ради вселенски "срања". Џои, не биди типичен Xbox гејмер, едуцирај се малце околу игрите и испробај ги бар, ништо не те кошта. Еве јас не ги љубев RPG игрите, па сепак ја пробав ME2 зашто овој Џокеров ја утепа од фалење...му ебам матер, ме заеба, 30 саати остаив на играта. : ))))

Само фудбал му а мајката, за конзоли! ПЕС!

30 сати на Мас Ефект се ништо тапа си :pos2: Плус само еден плејтру имаш ? ако да уште потапа си :pos2:

30 сати на Мас Ефект се ништо тапа си :pos2: Плус само еден плејтру имаш ? ако да уште потапа си :pos2:

Да, а плус ја избришав кога дознав дека ќе замараат со DLC. Јебига, ипак иам принципи и не ги прифаќам конзолашките глупости. :)

P.s. не е тоа темата. :)

Од сега па натака не влегуваат во биткава експузивните игри. Нема смисла со експузивна игра да споредуваме игра.

Одлична споредба на некој игри има тука

http://www.gamespot.com/features/6162742/

Сеа за некој ден излегува Спител целл па ќе видиме што како.

Него хбох денеска пушта нов упдејт, можност усб да се користи како хард дикс.

Call of duty имаат пуште нови мапи гледам. Прво за хбох па за скоро време доаѓаат на пц и пс3.

А ти што направи со проблемот? Го реши?:smir:

Само фудбал му а мајката, за конзоли! ПЕС!

PES на конзоли е најкатастрофа. Незнам фифа како е на ПЦ ама на конзоли е нај нај.

ПЕС што скор има по страниве 2 од 10? :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom