Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се додека во МК легално и јавно има еден машки геј и еден женски геј (и 3 анонимни на интернет) нема тука менување закони. Па појќе има педофили јавно познати МК отколку гејој. Значи ќе си чекате на ред, прво педофилијата да се реши со закон па после зоофилија па некрофилија и на крај вие.

А интересно дека гејој во македонија чекаат хетеросексуалците да му ги решат “проблемите“ то ест да им го озаконат противприродниот секс.
Па не може така, и во Јужно Афричка република црнците си се избориа за правата и Мендела беше 20 години затвор за таа идеја, во Америка со децении стотици иљади и милиони црнци се бореа за своите права а Мартин Лутер Кинг и животот го даде додека се избори за права....
така да дур не одробија некој геј 20 години или не му скинат конци нема ништо од легализација. Па не ќе бидеме ние поназат од светот нели.

Или па да изгинат милиони..

:smir:

Не знам, па ќе го јадат од хулиганите.. иако ќе има јако обезбедување...полицајците ќе ги пуштат хулиганите као шо беше и пред 8 години.

Ама јебеш га, на нас нормалните не ни се допаѓаат ненормални работи.

Не не не... Ние гејовите ќе останеме тука и ќе се погрижиме човековите права да се почитуваат низ целиот свет, вклучително и нашата Македонија.

Е сега, ќе ни треба помош и од педерчињата македонски, ама они се премногу зафатени со сексање, па не верувам дека се грижат премногу за ова. Што да речам, нивниот егоизам и простатилак, нема крај...

Е сега, да се надоврзам на погоре кажаното:
Од 1945, во, на баба ми и дедо ми милата Југославија, граделе “Братство и единство“. Југославија... земјата на еднаквите, на слободата, на економската моќ... ( :tapp: )

Тоа “братство и единство“, за жал, се одржа во Македонија, се’ до 1996, кога со промени во законите, хомосексуалноста беше декриминализирана... Не знам зошто, не знам како, така беше... Најверојатно, како оштетен не се јавувал никој, а кога со определено однесување не се појавува оштетен, логично е истото однесување да биде симнато од листата казниви поведенија. :toe:

Ама нека не ве обеспокојува тоа, кога можеле процесите да се одвиваат со тоа темпо во диктаторска држава како ЈАР, на Македонија ќе и треба уште некој година за да заличи на вистинска демократска правна држава.

Инаку, убеден сум дека овогодинешната парада во Белград ќе мине во најдобар ред, исто како софиската. Проблеми меѓу хомофобите, поттикнати од верската мафија, и полицијата, ќе има, секако, ама должност на државата е да обезбеди секакво мирно собирање на српските граѓани.

Џандарите рекоа дека неможат да ви ја гарантираат безбедноста.Да не го јадат ќотекот и они.Бајдавеј добри граѓани они што го палат своето знаме.

Срби да не заборавите да си ги поканете браќата на парадата. Тие ќе ви бидат за пример, има од кој да учите барем :pos2::pos2::pos2:

Sramota e ova sto go pravat pederite.. Znaat deka ke napravat problemi , znaat deka ke ima ogromni incidenti i pak insistiraat da se odrzi gej-paradata . A znaete zaso ? Za da mozat Srpskite-Obratni da dobivaat pari od GAy-Lobito niz svetot , kojsto ke frlaat iljadnici Evra za da im pomognat na zagrozenite istomislenici . So paradata postignuvate kontaefekt , ke jadete kutek , se poveke ke ve mrzi HETERO-NASELENIETo .. Ali vie si znaete, sto si sadite , ke si zneete

Ако отидат нашиве и пак не претстават Србиве како ФИРОМ стварно се педери.

Sramota e ova sto go pravat pederite.. Znaat deka ke napravat problemi , znaat deka ke ima ogromni incidenti i pak insistiraat da se odrzi gej-paradata . A znaete zaso ? Za da mozat Srpskite-Obratni da dobivaat pari od GAy-Lobito niz svetot , kojsto ke frlaat iljadnici Evra za da im pomognat na zagrozenite istomislenici . So paradata postignuvate kontaefekt , ke jadete kutek , se poveke ke ve mrzi HETERO-NASELENIETo .. Ali vie si znaete, sto si sadite , ke si zneete

Ооооо, Работничкииии... !!!
Хомосексуалците ќе излезат на мирни собири!!!!!!
Навивачите како тебе се тие кои се организираат да тепаат некого!!!

Јасно ти е?
Да ти нацртам??

Але алееее....
:oeoeoe:

Абе сериозна дебата се отворило овде бе... аааа не сте во право Македонци... немојте вакви хулигански работи, ко во Нерези да прајте... и тогаш сами си лижнавте од срамот... Па после излеговте на мирни протести (се разбира откако ги натепавте нерезчани), нели...? Абе остајте ги луѓето нека си се дружат нека си слават... ако ти, односно, вие досега не си/сте бил/е педер/и т.е. геј/гееви... сигурно од после парадава нема да станете... Или пак си ја имате вака мувата на капата, па си ја ишкате.... Никогаш бе како Македонци не извлековме една добра поука од многу вакви брзи реакции... Ако гледате убо... на сите страни сме последни со Тунгузија, Зимбабве и други, посебно како реформатори и Дуинг бизнис, а да не зборувам за човекови права пак... глејте прајте малку појќе размислувајте за вака деликатни теми, оти со ќотеко нигде не стасувате... :-))) поздрав до сите:helou:

Јасно ти е?
Да ти нацртам??

Але алееее....

Мирни протести со палење на државно знаме алее алеее

Уствари ја ги подржувам овие педерски маршеви ,тоа е единствениот пат каде се гледа единството на Делије,Гробари,Јунајтед Форс и сите други .:back:

НАСИЉЕ ЈЕ ГЛУПОСТ - ФК РАД

Па ово нема ни у Београду-или сепак го има:icon_lol:

Го има од 2001ва ова за беОграѓани е голем настан кој со радост се чека.На него можеш да ја ослободиш целата своја негативна енергија што си ја насобрал кроз времето.

Го има од 2001ва ова за беОграѓани е голем настан кој со радост се чека.На него можеш да ја ослободиш целата своја негативна енергија што си ја насобрал кроз времето.

Мислиш на тепање педери?

Не не не... Ние гејовите ќе останеме тука и ќе се погрижиме човековите права да се почитуваат низ целиот свет, вклучително и нашата Македонија.

Ти си припадник на оваа група?:icon_eek:

Немам ништо против хомосексуалците, но сепак сметам дека тоа е неприродно. Секој си има право на самоопределување, и никој тоа не смее да го оценува, ниту има право да го оспорува. Ама геј-парада во Белград???? Баш го одбрале градот во баш државата што баш ги прифаќа хомосексуалците...цццц...

Јасно ти е?
Да ти нацртам??

Але алееее....

Mocko nieden.. Ako si tolku sizik kazi si go javno identietot ? Ili mozda se plasis. Homoseksualcite ke izlegle na mirni sobiri... A zaso po gavolite ima potreba da izlagaat na sobiri :?? samo da provociraat .. Out bOy .. Posto si tolku mangup kad tad i ti ke go jades ajde pozdraf

Abe ako saka nekoj da se ebe vo gaz toa e negov problem ama koja poentata da odrzuva parada, pa utse bilo dostoinstvo, za ova sorta cotegot e mala rabota. Ne razbiram samo zosto im dozvoluvaat da pravat parada da gi trujat lugeto so bolesti, neka se organiziraat po doma sto sakat neka pravat ama na plostadi vo centri na grad, da ti ebam vlastite osven ako i tie ne se od niv.

Абе outboy не би го тепал не е крив он за тоа што е педер ама оној зодиак и таквите како него кои имаат мозок а не го користат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom