Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ми немаше логика Бран да го праќа Џон на најт вач, кога веќе го изгуби Нордот т.е. Санса го осамостои северот и кој курац веќе ноќната стража не ти е у кралството, кралството ти завршува до Твин Тауерс...

Ми немаше логика Бран да го праќа Џон на најт вач, кога веќе го изгуби Нордот т.е. Санса го осамостои северот и кој курац веќе ноќната стража не ти е у кралството, кралството ти завршува до Твин Тауерс...
Mislam deka krunata uste ima ingerencija nad Night's Watch. Iako geografski se naogjaat na Severot.

Го пратија Џон таму заради Unsullied...5 минути подоцна овие сите товарени си заминуваат ко балкански автобус за Германија :pos:Која е поентата, зошто не би можел да се врати Џон?

Инаку супер епизода, епска сезона, браво за сценаристите 10/10

Da stvarno, sho e poentata na Nights Watch? Se postigna mir so wildlings, se ubi najgolemoto zlo... Sho ke gledaat, sneg?

Им ја убиваат кралицата и овие се согласуваат да Тирион стане hand, а Џон да си основа свое кралство. Си заминаа со празници раце на некој остров каде што ќе умрат без потомство. Каква логика.
Плус овие Дотраки се повеќе и повеќе се секој ден. Што семе ќе имаа?

деловите со Едмур и бирањето на крал беше толку многу тапа, останато беше во ред.
со оглед на последните 2-3 сезони, крајот е достоен, во глобала на целокупната приказна, послабо.
во секој случај, филингот на празнина starts to kick in.

Iskreno osven Dany sho izede noz i edno miljon izgoreni, krajov na serijava e perfect Disney ending.

Edino me interesira, sho planira Sansa da pravi koga Stark linijata veke e izgubena, nema Stark naslednik, i e neizbezno da ima vojni za kral na severot posle nejzinata smrt?

Им ја убиваат кралицата и овие се согласуваат да Тирион стане hand, а Џон да си основа свое кралство. Си заминаа со празници раце на некој остров каде што ќе умрат без потомство. Каква логика.
Плус овие Дотраки се повеќе и повеќе се секој ден. Што семе ќе имаа?

Еј пази. Црвов ги уби овие од армијата на Ланистери, кои се бореа против неговата сакана кралица.
А Ѓон кога му ја уби, го затвори во ќелија. ГоТ ЛОЏИКС РОКС.

Џон ке го испитува Северот до каде може да оди, Арја западот (ака Коломбо). BTHW барем нешто Дени да и кажеше на Џон додека умираше (толку ли у п.м беа некреативци)

Еј пази. Црвов ги уби овие од армијата на Ланистери, кои се бореа против неговата сакана кралица.
А Ѓон кога му ја уби, го затвори во ќелија. ГоТ ЛОЏИКС РОКС.
Споредуваш војници со некој шо бил близок до Дани и го носи презимето Таргериен. Тежината на Џон е многу поголема од армијата на Ланистери.

Iskreno osven Dany sho izede noz i edno miljon izgoreni, krajov na serijava e perfect Disney ending.

Edino me interesira, sho planira Sansa da pravi koga Stark linijata veke e izgubena, nema Stark naslednik, i e neizbezno da ima vojni za kral na severot posle nejzinata smrt?

Ќе си најде дечко и ќе роди наследници?

Споредуваш војници со некој шо бил близок до Дани и го носи презимето Таргериен. Тежината на Џон е многу поголема од армијата на Ланистери.

Уште поголема причина за одмазда. Unsilied не ги интересира политика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom