Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Мене пофан сцена ми беа Бриен и Џејми.
Значи знаеме дека овој бил и ќе и биде потрчко на Серси секогаш, не може тој против таа токсична врска која ја имаат. И сврте грб само ради као ќе се борам јас за живите, али дека ќе си остане тој со Бриен на Северот, немаше шанса. Никогаш не требаше да се спојат двајцава, платонското им беше многу подобра варијанта.

Не бе, сто посто си отиде бидејќи он ќе ја убие Серсеи.

Некои збореа за телепортирање, оваа епизода и јас конечно приметив како наеднаш се појавија и чудно ми беше...
На две епизоди пред крај редно време е да прекинеш да ја гледаш. Боље ќе ти биде за здравље.

Иако сега сите очекуваме дека Арја ќе ја убие Серси и ќе комплетира листата, мислам дека нема тоа да се случи, што би рекле Д&Д, сите очекуваат, баш затоа нема така да направат.

Епизодава ми долови многу емоции. Вака не сум се чувствувал од Интер кога и гостуваше на Аталанта последен пат.
Така се осечат сите у тој Мисандеи-фан клаб. Дој да видиш у Мисандеи хејт-клаб како е весело.

Ах, бре друже...
Овој пост е најголемо губење време на форумов, до сега. Овие пет минути што си ги потрошил за постот, си можел да гледаш низ прозор, повеќе аир ќе си видел.
Не можеш ти со еден пост да елиминираш години и години натрупано глупоќа. Таа е како црна дупка.[DOUBLEPOST=1557161532][/DOUBLEPOST]
Јасно е дека си озбилен. Нема фрка. (y)
Види во глобала хипер-интелегентни суштества како тебе ретки се, ете и рејтингот покажува дека сте 13% па тоа од воени генерали, до режисери, сценаристи 'all around talent'. Само вака троа доста гнев изразуваш и покажуваш за доста интелегентна и начитана личност, обично во знак на немоќ они не се служат со навреди...

Види во глобала хипер-интелегентни суштества како тебе ретки се, ете и рејтингот покажува дека сте 13% па тоа од воени генерали, до режисери, сценаристи 'all around talent'. Само вака троа доста гнев изразуваш и покажуваш за доста интелегентна и начитана личност, обично во знак на немоќ они не се служат со навреди...
Но, како тоа е навреда ако ја кажуваш вистината?
Навреда би било за здравиот разум, кога би се лажело во име на некаква претпоставена куртоазија.
Мада, технички, не гледам дека некого сум навредил. Зборував општо и никого не посочив.

Мисанде беше најубавата актерка во серијата, кој ќе каже спротивно нема вкус.
Спротивно!!!
Сто пати!

Не можам никако да ја хејтам епизодата у која и ја исекоа главата на Мисандеи.

Да видиме сега 5та епизода што ја хајпаат толку, Емилија вика find the biggest tv you can, а Кит морал да ја гледа сам. Мада не се за верување и они баш :cautious:

Најјак момент:
- So, who's the lord of Storm's end now?
- I don't know your grace.
-DOES ANYONE?

И глеаш кадар сите ќутат само the Hound срка гласно од манџата кур го боли :pos:

А Денерис со тоа што го легитимира Гендри си додаде уште еден претендент за тронот, не знам колку беше свесна за тоа.

Пробував да објаснам за кецовите и десетките ама не си ме прочитал. Тој што става 10-ка е нормално затоа што е супер фан, одвоил време од својот живот и го посветил на серијата и го има секое право. Од другата страна ако нешто ти е за кец тогаш од тоа треба да ти се лоши а не да чекаш секоја недела нетрпеливо за да гледаш и после да сереш и да ставаш кецови. Нешто што ти е за кец не го гледаш брале разбираш? Тоа сте вие wanna be cool критичари... Тоа сте вие интелегентните над просекот, што се фаќаат за некоја ситница и прават слон.
:pos: Како бе за ситница за ситница би било сега на пример да се бунам зошто Дотраките умреле први или нешто за магијата. Ама начинот на кој Арја го уби Нк кој беше главен негативец и најак со толкава армија на зомбиња наеднаш Арја се научи да лета. И плус имаше и некој друг член претходно пишано веке како бе не умреа Сем, Џејми и другиве во ситуација каде што мораше да умрат беа опколени со 120+ зомбиња околу нив ама магично се спасија. Ова за 3тата епизода ако се ситници според тебе ок. И темата е за тоа ако сакаш позитивни коментари само оди си на Имбд и одбери си ревјувс со 10 оценка и читај си таму на раат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom