Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, скоро заврши серијата, а уште не правите разлика меѓу wights и white walkers...
Луда е де, не мора да ја прават како таква, гледаш дека единствено нешто што ја засега е тронот, не е ништо поразлична ни од Серсеј (и таа само за децата се грижеше во животот и за тронот).Колку му е глупа логиката на другарот Варис. Навистина не знам како очуква да го освојат КЛ. Ако го спали Дајнерис - ќе умрат невини луѓе, ако идат на опсада пак ќе умрат невини луѓе. Ко да е прв пат во војна, ко никој пред Дајнерис не правел ништо слично.
Сега серијата со тоа што и уби два змеја, најблиските пријатели и сега сите околу неа планираат да и заријат нож во грб се труди да ја направи демек Лудата Кралица ала татко и, мене тоа баш ми ја прави симпатична. Нека ги направи сите пепел преку таквото веќе.
Иако има помалку од час до емитувањето, на imdb 4та има повеќе од 2000 гласа и оценка 7, досега ниедна епизода немала оценка испод 8, само да не се обвистини![]()
Луда е де, не мора да ја прават како таква, гледаш дека единствено нешто што ја засега е тронот, не е ништо поразлична ни од Серсеј (и таа само за децата се грижеше во животот и за тронот).
Јас ја мразам кучкава и искрено се надевам дека ќе ја избоди некоја стрела и неа и змејот.