Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.

57325224_660258607761948_4923398754607824896_n.jpg

На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.
greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.

greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.
Ајде, ќе проверам подоцна.[DOUBLEPOST=1554911905][/DOUBLEPOST]
Точно, грешка сум бил, проверив. Премиерата на епизодата кај нас е во исто време со САД, во 3:00 по полноќ, во исто време ја има и на HBO GO, а на HBO OD не знам, ама веројатно и таму е веднаш.

20190410_175358.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Немав време да правам репризи, изгледав неколку видеа на јутуб каде прават ретроспектива, колку да се потсетам на главните поенти во приказната, спремен да го видиме големото финале од шест епизоди.

Штета што завршува многу побрзо од што требаше, што седма сезона буквално прелета со дејството, што имаме само шест епизоди за крај, сеуште е врв серијата, но можеше уште подобро, на крај излезе жртва на сопствениот успех, и жртва на прегореноста на авторите и актерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom