На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.На HBO GO оди во исто време со премиерата во САД, во видеотеката, на HBO OD ја има во понеделник по 20:00, 21:00, односно откако ќе ја дадат премиерно на нашиот HBO 1.
Ајде, ќе проверам подоцна.[DOUBLEPOST=1554911905][/DOUBLEPOST]greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.
Точно, грешка сум бил, проверив. Премиерата на епизодата кај нас е во исто време со САД, во 3:00 по полноќ, во исто време ја има и на HBO GO, а на HBO OD не знам, ама веројатно и таму е веднаш.greska si mislam, hbo teraat zaedno so premierata vo Amerika, sto znaci u 3 po polnokj si pocnuva i na HBO kaj nas, sabajleto veke ja imas na hbo OD, taka pravea poslednava sezona barem.
грешка е оваПрвите снимки - накај 1 и 45.
Sansa, Aria i Tirion da umrat. Stavi kukja, ostani bezdomnik.