Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
До каде си ? :) Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.
Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.
Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )

Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )
Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто :)

Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто :)
Има продавници, има и тури за да те шетаат на локации кај што се снима. Ама и прилично скапо е.

Да, видов трајлер.
Ima da, prejaka turistichka atrakcija imaat napraveno od toa, ama cenite na suveniri se.. eden obichen bedz po 30-40 evra, repliki na jajcata od Deneris po 150-200 evra. :)

Да, видов трајлер.

Јас лани купив од продавница привезоци, маици и тн. Не е специјализирана за ГОТ, туку обична продавничка што продава маици и други работи за ГОТ.
Во Стариот град се наоѓаше продавничката, а тоа што го купив ме фати прилично скапо.

До каде си ? :) Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.
Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.
imav nekoj ne predvideni raboti ne ni pocnav da ja gledam

49384952_2307463432619388_8722375260101410816_n.jpg

Деновиве ги репризирам сите сезони и ја очекувам финалната со нетрпение. На несакање прочитав некои коментари кои ме хајпнаа, а не сакав да бидам хајпнат.

Предходно репризирав една подобра серија @wot -е, ѓубре едно предавничко. :kafence:

И јас почнав да ја гледам пак од почеток . Паралелно земав и да ја читам темава од почеток затоа што тогаш не бев баш активен овде, па да видам што се зборело. Препорачувам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom