- Член од
- 16 јули 2017
- Мислења
- 108
- Поени од реакции
- 169
Првиот тизер за 8-ма
До каде си ? Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.здраво на сите одамна се спремам да ја гледам серијава ама се нешто ми искрснува ги спуштам моментално сезона по сезона дали ке вреди да се гледа или губење на време или според вкус ?? баш сум љубител на вакви средновековни приказни. некој да ме посоветува со нешто
Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )До каде си ? Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.
Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.
Да, видов трајлер.Vo april pochnuva poslednata sezona ( 8ma )
Има продавници, има и тури за да те шетаат на локации кај што се снима. Ама и прилично скапо е.Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто
Ima da, prejaka turistichka atrakcija imaat napraveno od toa, ama cenite na suveniri se.. eden obichen bedz po 30-40 evra, repliki na jajcata od Deneris po 150-200 evra.Да, видов трајлер.
Него, знае ли некој во Дубровник (нели снимани беа епизоди) дали има продавници поврзани со ГОТ да се купи по нешто
Јас лани купив од продавница привезоци, маици и тн. Не е специјализирана за ГОТ, туку обична продавничка што продава маици и други работи за ГОТ.Да, видов трајлер.
imav nekoj ne predvideni raboti ne ni pocnav da ja gledamДо каде си ? Јас S02E05 и топло ја препорачувам на сите.
Обемна е доста приказната и се уште може да се шири, а верувам и повеќе од 9 сезони ќе има.
Ауу бе што е тоа беџ 40е ... со ликот на Субрата Рој да не сеIma da, prejaka turistichka atrakcija imaat napraveno od toa, ama cenite na suveniri se.. eden obichen bedz po 30-40 evra, repliki na jajcata od Deneris po 150-200 evra.
Wow колку се поблиску до верните навивачи со вакви видеаСтелт бро,ти си?
2:55