Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
posle gospodar na prstenite ova e edno od najdobrite koe e nekogas napraveno uzivajздраво на сите одамна се спремам да ја гледам серијава ама се нешто ми искрснува ги спуштам моментално сезона по сезона дали ке вреди да се гледа или губење на време или според вкус ?? баш сум љубител на вакви средновековни приказни. некој да ме посоветува со нешто
Ne da vrede bate, pojaka serija nema da ima. Bas kako so spomnaa pogore ima nepredvidlivi i neocekuvani nastani.здраво на сите одамна се спремам да ја гледам серијава ама се нешто ми искрснува ги спуштам моментално сезона по сезона дали ке вреди да се гледа или губење на време или според вкус ?? баш сум љубител на вакви средновековни приказни. некој да ме посоветува со нешто
До каде си ?здраво на сите одамна се спремам да ја гледам серијава ама се нешто ми искрснува ги спуштам моментално сезона по сезона дали ке вреди да се гледа или губење на време или според вкус ?? баш сум љубител на вакви средновековни приказни. некој да ме посоветува со нешто