И ако гледаме години назад, првата Warcraft е 1994, што е 2 години пред Game of thrones.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го нема.
World of Warcraft: Wrath of the Lich King is the second expansion set for the massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) World of Warcraft, following The Burning Crusade. It was released on November 13, 2008
A Song of Ice and Fire is a series of epic fantasy novels by the American novelist and screenwriter George R. R. Martin. He began the first volume of the series, A Game of Thrones, in 1991 and had it published in 1996.
Во право си, игрицава само едно 17 години подоцна е излезена од првиот чаптер на ASOIAF. Некој од некого краде![]()
И ако гледаме години назад, првата Warcraft е 1994, што е 2 години пред Game of thrones.
Ама објавена е 1996... како може да украдат нешто што не е објавено?91ва е првиот чаптер, истиот со леденото зомби.
Ама објавена е 1996... како може да украдат нешто што не е објавено?
Кои ви се споредбиве чоече.Франшизиве благе везе си немаат една со друга, и освен некои генерални сличности кои ги има во буквално секој fantasy setting. Али не си во право.Lich King, Death Knights и Liches во Warcraft универзумот постојат уште од Warcraft 2, која е искочена во 1995та година.
The Ice Dragon is a children's novel by George R. R. Martin first published in 1980.[1] The novel was published again in October 2007 with detailed pencil drawings illustrations from Yvonne Gilbert. It has eight short chapters and it is written in a poetic style. While several publishers say The Ice Dragons is set in the same world as A Song of Ice and Fire,[2][3] Martin has refuted a connection on his Not a Blog.[4]Ама објавена е 1996... како може да украдат нешто што не е објавено?
The Ice Dragon is a children's novel by George R. R. Martin first published in 1980.[1] The novel was published again in October 2007 with detailed pencil drawings illustrations from Yvonne Gilbert. It has eight short chapters and it is written in a poetic style. While several publishers say The Ice Dragons is set in the same world as A Song of Ice and Fire,[2][3] Martin has refuted a connection on his Not a Blog.[4]Ама објавена е 1996... како може да украдат нешто што не е објавено?
Зборам за серијата не за книгите. Голема разлика има. Серијата го има хајпнато најт кинг.Ти прв пиша дека GRRM крадел од игрица излезена 17, еве нека се и 5 години подоцна од моментот кога тој ги предал првите глави. Лик со повеќе литературни награди до тој момент, 20 годишна кариера и востановено име во таа бранша што во 2017 сеуште користи DOS оперативен систем краде инспирација од игра што не е сеуште излезена?
GRRM = Bran confirmed[DOUBLEPOST=1504083817][/DOUBLEPOST]
Врти сучи пред 91ва не се излезени. Незнам зошто паѓа на мене одговорноста да докажувам нешто кога членов погоре ја почна дискусијата со неговото тврдење. Јас давам само контра аргументи зошто претпоставката му е глупа и невозможна поради timeline и остали небитни закони на физиката.
Ти прв пиша дека GRRM крадел од игрица излезена 17, еве нека се и 5 години подоцна од моментот кога тој ги предал првите глави. Лик со повеќе литературни награди до тој момент, 20 годишна кариера и востановено име во таа бранша што во 2017 сеуште користи DOS оперативен систем краде инспирација од игра што не е сеуште излезена?
GRRM = Bran confirmed[DOUBLEPOST=1504083817][/DOUBLEPOST]
Врти сучи пред 91ва не се излезени. Незнам зошто паѓа на мене одговорноста да докажувам нешто кога членов погоре ја почна дискусијата со неговото тврдење. Јас давам само контра аргументи зошто претпоставката му е глупа и невозможна поради timeline и остали небитни закони на физиката.
Нема врска тоа. Реалноста е дека и GRRM и Blizzard црпат инспирација од Tolkien, Dungeons & Dragons и општо од епска фантазија, а не еден од друг. Не знам и он шо запнал толку.![]()
може ли некој да ми испрати во пораки линк од серијава каде ги има од сезона 1 со превод но и сите да работат.
Ова си беше сосема на место. Како Littlefinger може да знае кога точно да дојде? Ваљда нема да прати некој извидник и да му каже "ај ко ќе видиш дека сите се умрени дојди кажи ми, да ги смачкаме ние". Или па да касни намерно премногу кога веќе ќе нема никој на бојно поле и ќе нема против кого да се тепа...Го памтите Литлфингр како екстремно глуп монголоид? Минатата и оваа сезона Бејлиш е тоа. Монголоид. Ја дава Санса на Ремзи, за после да носи цела армија и да го тепа Ремзи. Зошто? Кога стигнува во Винтерфел, го спасува Џон, копилето на Нед Старк. Бејлиш од претходните сезони намерно ќе задоцни малку, доволно за да остави Џон да умре и армијата на Џон да биде смачкана. Тоа е веќе Бејлиш и има смисла. Така добива смисла и неговата инвестиција во Санса, како наследник на Северот и негов Warden of the North. Ама не. Херојски дојава со армијата, го спаси и после шо прави, damage control? Многу јак демиџ контрол, сибало мајката. Му плеска у фаца на Џон дека сака да ја плоди сестра му у гробницата на татко му, суптилниот и умен Бејлиш. Пушта глупо писменце за да ги раскара сестрите, па Бриен да мора една од нив да убие. Маестрално. Ништо нема од Литлфингр. Само глумецот остана. Изгледа треба да умира. Обично кога треба да умираат, ги прават глупи и несвојствено непромислени, у дветри епизоди.