Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
a9vTmSu.jpg

Tepackata na Teon Grejyoj mi beshe ista odnosno onoj sto go tepase deluvase ko da ima stamina na onaa na McGregor, posle 2-3 boksa ko pijanica se dvizese.

Абе не е спојлер реално... сите ја знаеме клетвата[DOUBLEPOST=1503954646][/DOUBLEPOST]Али ок сите вајда претпоставувавме , така да, да спојлер е бриши то да не настрадаат децата

Знаев дека сезонава ќе заврши со мртвиве како го поминуваат ѕидот, ама не очекував дека змејот ќе го сруши цел :)

ептен мерак ми е и за литлфингер, си го доби ради сите сплетки...

Слободно клуч на темава, пошо ево сите све знаеле, сите све предвиделе и џабе кога саат време биле лошо искористени со филер сцени.

Пуштете таму контакти до ХБО или кои се да ги ангажираат на експертиве да не пропаѓаат џабе парите.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Мене уште не ми се верува дека сериозно ама најсериозно планот им беше да одат да ја молат Церси за примирје дур се тепале таму на север со мртвите. Отидоа да го молат за помош и разум најбескрупулозниот, манипулативен, безмилосен лик во серијата кој не познава даден збор, лик кој не познава ништо друго освен свој интерес и интерес на семејството.

И пази планот доаѓа од аналитичкиот ум на Тирион Ланистер, човек кој што најдобро ја познава на што е спремна Церси а Варис кој што ја има видено во акција и на дело во Кингс Лендинг каков ков е, just goes with the flow и баш му е океј тој план.

Логика нула. Смислен план како сценарио за второ разредна серија или super hero филмче.

Церси е карактер што без двоумење би склучил сојуз и со the Night King доколку и е од интерес. Таа нејзина бескрупулозност и на продавач на пиперки во Кингс Лендинг му е јасна како ден, ама изгледа на нејзиниот брат Тирион дојдено му е времето да смислува планови како трето одделенец.

Па уште Џон Сноу на кого му ебаа матер на пола фамилија оди таму во Кингс Лендинг да и покаже дека со оган или dragonglass се тепале white walkers, и држи презентација ко некој продавач на Кирби машина.
Ептен несериозно и ефтино.

Па уште Џон Сноу на кого му ебаа матер на пола фамилија оди таму во Кингс Лендинг да и покаже дека со оган или dragonglass се тепале white walkers, и држи презентација ко некој продавач на Кирби машина.
Ептен несериозно и ефтино.
Најак дел беше со раката , како топ шоп реклама :icon_lol: Првин кучето ја сецна,па после нашиот Џек Лалејн објаснуваше нешто и на крај ги промовираа новите ножеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom