Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Нуркачите од спелеолошкото друштво си ги бараат боците назад... Ццц каков епик фејл во 2 епизоди, контрадикција до макс пу

Roberts rebellion was build on a lie. Гад дем да ти еам.

Бунтот на Роберт бил затоа шо Ерис ги запалил и задавил дедо му и чичко му на Брен. Кога ја снемало оваа, тие двајца отишле да бараат објаснување, а овој ги убил, па му наредил на Џон Ерин да ги прати Нед и Роберт, за и нив да ги запали...

И таа реченица не е точна. :D

Бунтот на Роберт бил затоа шо Ерис ги запалил и задавил дедо му и чичко му на Брен. Кога ја снемало оваа, тие двајца отишле да бараат објаснување, а овој ги убил, па му наредил на Џон Ерин да ги прати Нед и Роберт, за и нив да ги запали...

И таа реченица не е точна. :D

Да де, ако останело на тоа дека Ерис ги запалил дедо му и чичко му на Брен можеби Роберт и Нед немало да дигнат бунт. Ќе им било криво, ама немало да дигнат бунт. Тоа што ја снемало Лиана било капката што ја прелеало чашата за Роберт. Така да целиот бунт од тука тргнал...

Ако сакате безбеден секс ....Купете Тројан ...(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y) Се само за 11 долари .. Че ви биде жестоко и млако ...:backa:

amzn.to/2vjGOpx

51CjC9ejmuL.jpg

Ако сакате безбеден секс ....Купете Тројан ...(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y) Се само за 11 долари .. Че ви биде жестоко и млако ...:backa:

amzn.to/2vjGOpx

51CjC9ejmuL.jpg
Абе ти не си баниран за спојлерите?
Епа ај за година и пол и јас ќе ти се придружам, растур ќе им направиме пред да почне сезоната. Само битно е џимеј расположен да го фатиме.

So, lemme get dis straight. If Jon hadn't gone beyond d wall 2 prove dat enemy is real, enemy may never have crossed d wall?

:rolleyes:

Suicide Squad at its best.
И овие ретардиве од оригиналниот Suicide Squad да не го формираа одредот „за секој случај“, немаше да избега Enchantress и немаше да има потреба од нив.
И овие ретардиве од GOT Suicide Squad да не отидоа на север, немаше мртвиве да поминат ѕид.

Поука: Suicide Squad is never a good idea.

Леле сега ми текна, гласчето на Бејлиш какво беше кога виде дека за него зборат. :pos:

Леле сега ми текна, гласчето на Бејлиш какво беше кога виде дека за него зборат. :pos:

Тоа беше најреалистичниот приказ на ликот на Литлфингер оваа сезона, тоа и кога клекна да плаче и моли. Таквите матни типови, сплеткароши и спинери во суштина се кукавици и кога ќе се соочат со директна опасност и се во тесно баш така би реагирале, нема гордост, нема достоинство туку молење за гол живот.

Suicide Squad не беше формиран по дојавата на Бран? Мора тоа да е плот твистот на целава серија, теоријава пред 3 години ја пишав овде...ако не е тоа приказната, пропуштена е перфектна шанса за ultimate plot twist и ќе си ги барам парите назад од ГРРМ.

Ептен беше предвидлива епизодава но во добро ја приредија, крајот беше феноменален. Сега да чекаме две години...

tumblr_n37fmnWcSf1swp90eo1_500.gif

ПС, Тирион нешто му ја мути 100 посто.

Крајот 2018 не требит да излезит 8ма? Година и пол е то.

Не гледам многу да се споменува овде, не знам зошто, но јас имам впечаток дека Нед Старк и покрај тоа што активно во серијава учествуваше само 9 епизоди, до ден денес има страшно голема улога. Само епизодава во 3-4 сцени беше цитиран, споменуван и тоа со најголема почит (Арја и Санса, Серсеј со тоа што по автоматизам му веруваше на зборот на Џон, знаејќи кој го одгледал и самиот Џон со Тион сцената, каде што пак се гледа позитивното влијание врз двајцата). Кој што сака нека каже, направи грешки што го коштаа животот, ама Џон (Егон се извинувам :D ) кој е дефинитивно ултимејт лик во серијава, би бил нула без влијанието на татко му (всушност чичко му, ама нема врска).

Два збора одлично го опишаа Нед во серијава и тоа од Роберт, кој и покрај тоа што ова го кажа изнервиран од неговите размислувања, сепак пак се осеќа почит и дури и чудење како може човек така да се држи до принципите, дури и по цена на позиција, парите или не знам што друго.

This honourable fool :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom