P
PewDiePie
Гостин
Најголем кринџ.....нема епизода Давос да не го дрви со неговиот глуп акцент. Ок е сфативме,во опасност се сите ај умри веќе...Најдообар сегмент од епизодава .....3:48 минута
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголем кринџ.....нема епизода Давос да не го дрви со неговиот глуп акцент. Ок е сфативме,во опасност се сите ај умри веќе...Најдообар сегмент од епизодава .....3:48 минута
Искрено очекував Серси и Џејми да пропаднат одма оваа сезона. Со сите овие на спротивната страна од нив, не им гледав многу надеж. Сепак, се исплатело да го слушаш татко ти цел живот, ко што кажа Серси. Ќе биде интересно наредните епизоди, работите многу брзо се свртуваат сега.
The PoisoningАбе какво сега кажување за Џофри, мислам дека уште истата сезона се даде до знаење дека Литлфингр и Олена го убија, ова беше само директно кажување за да ги повреди Ланистерс one more time.
Ја ослабнаа (калиси) за да може Џон Сноу кога ќе отиде да биде од корист и Калиси да прифати сојуз.
Како шо и ослабнаа?Во случај да се однесуваше на мене.. Не би рекол дека ја гледам туку-така не би рекол дека и нешто кој знае што ми значи серијава.. но знам што гледамМуабетот ми беше дека збориме за тајм гап од 3 години ( се случија една копа работи, фала богу Џофри не беше најбитен во серијата) и дека јако беше доловено тоа што конечно им го спопика.
И ја го делам мислењето за глупачките од Дорнно злобно беше :/
Е шо и ослабнаа на Калиси? Цело време потенцираат дека може да го земе Кингс ландинг кога сака, мислам дека се беше добро изведено и на место со оглед на тоа што андед се доволно непознат антагонист не е ослабната воопшто. Крај краева, Џон не отиде во Драгонстон за да прави војна со неа.
Овој го ослабнале, за оној да може ова-она.
И што кажа сеа различно од мене?Тие се случуваат исклучиво во функција на заплетот, така како што е подобно за заплетот, приказната.