А виде одоздола, под сите епизоди колку сцени има кои не знаел во која епизода да ги смести?Колку сака нека врти трејлери, папараци фотки од снимања, али онака да ги погоди по ред во секоја епизода што ќе биде, тоа мало сутра дека е од трејлери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А виде одоздола, под сите епизоди колку сцени има кои не знаел во која епизода да ги смести?Колку сака нека врти трејлери, папараци фотки од снимања, али онака да ги погоди по ред во секоја епизода што ќе биде, тоа мало сутра дека е од трејлери.
А виде одоздола, под сите епизоди колку сцени има кои не знаел во која епизода да ги смести?
Тоа и беше мојата поента, конкретно за овој случај. Дури и не видов дека има опишано сцена со колежот меѓу Грејџој, што веројатно беше најизненадувачки момент до сега.Не сум ги прочитал спојлерите и не ни сакам да ги отворам, но скоро се` што се случи во првиве две епизоди беше очекувано. Денерис се истовари во Драгонстон, Серси се ортачи со Јурон, Џон Сноу се допишува со Тирион... не се правете дека овие настани ви беа шок. Зборот ми е, не мора да значи дека е протечено сценариото, додај ги на сите теории фатените слики од снимањето и може да се предвиди скоро цела сезона.

Инаку кутри Davos коа ќе ја види Мелисандре ќе му се стемни
Греотка чоекот се со нејзе се расправа. Али едвај чекам да ги видам Џон со Дени заедно.
Не очекував дека пак ќе се појави.Никој не ве тера да читате, ова го ставив за оние кои како мене се нестрпливи да видат што ќе се случи понатуму

Фрос, човек не треба да има ни натпросечна интелигенција за да напише толку општи работи и со толку оскудни описи. Мислам, хелоу, пази што погодил типот, цитирам: втора епизода: Џон го остава Дух во Винтерфел, каде што ќе остане цела сезона. Како прво, Џон не ни замина некаде во втора епизода, а како второ, јас не се сеќавам дека видов момент кај што го остава Дух во Винтерфел. Друго: повеќе од пола од сите глупости кои ги набројал не му се класифицирани по епизоди, туку ги ставил одоздола, под епизодите. Еве еден од моментите кои поминаа, а е ставен таму, некласифициран во конкретна епизода, цитирам: Џора и Сем се среќаваат во Олдтаун. Каков и колкав генијалец треба да си за да го заклучиш ова од трејлер или фотографија? Он нема напишано детаљ за било што, се му е општо, површно и полу-глупо. Но не ми беше тоа поентата, да докажувам дали се послужил со ликнатото сценарио или не, иако, кога некој би го прочитал сценариото, описите на сцените сигурно би му биле поспецифични, па и поточни од овие што овој ги напишал. Поентата ми беше дека типот никаде нема напишано: јас сум генијалец, ова се мои теории, сам го открив ова, туку си кажува дека се триста глупости кои он само се обидел да ги класифицира според некој тајмлајн, но очигледно не успеал да го направи тоа ни 50%.Стварно светов вриел генијалци чим од слики ја поврзале сторијата како иде, нема грешка, Берик уште лани негде пиша дека е ликнато сценариото, не знам дали тука дали кај книгите.