![]()
Ice and fire confirmed?![]()
ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ice and fire confirmed?![]()

и 
, втората сезона Тирион кога се врати како hand od the king 
, смртта на Нед, смртта на Џофри, говорот на Тирион на судењето, белите шетачи и останатото на Ѕидот ме оставаа во некое WOW стање. Клучно за тоа беше што не читав ништо поврзано со серијата или книгите, едноставно епизода по епизода ги изгледав сите 5 сезони и оценката ми беше повеќе од 10 за серијата. Кога на тоа ќе надоврзам и тие history of lore на јутуб што ги има сликата е комплетна. Инаку иако е претешко да се издвои посебна епизода, сепак топ 3 ми се 8ма и 9та епизода од 5та сезона(која иако генерално не беше којзнае што, сепак овие две епизоди беа страшно нешто, особено кога Џон ги спасува дивјаците и моментот кога night king ги крева рацете за да ги оживее мртвите, се претресов мислам во тој момент, врв од серијата ми е тоа) и се разбира 9та епизода од 3та сеозна. Башка да не знаеш дека постои таа што замина со црнецот, пратечи вокал што и беше на Дени и 5 сезони што ја тажите![]()
Што ако ги нема глеано кога повеќе знае од тебе за серијата[DOUBLEPOST=1466559166][/DOUBLEPOST]
А зошто не може нивниот потег да се толкува како „тие сметаа дека нивниот потег е правилен затоа што Џон ги изневери со тоа што ги пушти дивјаците да го поминат ѕидот“?
Омилен кај фановите и се забораваат глупостите што ги има направено и тоа како ја има обрука Најтс Вач. Ако не ти текнува, Стелт ќе ти објасни, ги има глеано сите сезони по дватрипути.