Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ли битката на Дени ми беше подобра од онаа на Џон ?
Која битка бе брат? Што ги палеше бродовите?
Таму не покажаа битка, покажаа сила на Дени и колку е моќна со змејовите и сега со војнициве и бродововие.
Додека биткава кај копилињава беше една од најдобро режирани епизоди, какви сцени, каква тензија, какви кадри. Кој и да ја режирал епизодава уште вечер би му дал Оскар, каков талент.

Која битка бе брат? Што ги палеше бродовите?
Таму не покажаа битка, покажаа сила на Дени и колку е моќна со змејовите и сега со војнициве и бродововие.
Додека биткава кај копилињава беше една од најдобро режирани епизоди, какви сцени, каква тензија, какви кадри. Кој и да ја режирал епизодава уште вечер би му дал Оскар, каков талент.
На Hardhome режисерот ја режирал и оваа. Очекувано беше да е вака одлична. И последната е во негова режија.

Давос може да ја скине Мелисандра у задња епизода. Пошто он сконта дека таа ломачата е на Ширин, пошто они коа ја палеа ја палеа заедно со нејзината азбестна играчка - елен и Давос ја најде на ломачата.

Давос може да ја скине Мелисандра у задња епизода. Пошто он сконта дека таа ломачата е на Ширин, пошто они коа ја палеа ја палеа заедно со нејзината азбестна играчка - елен и Давос ја најде на ломачата.

csi game of thrones is back!

И јас така мислам ама не ми е јасно зошто и вика да му каже на Џон што направила, ко демек треба него тоа да му е гајле.

Че го кркаше курот Џон Сноу за малку :D

Супер битка, особено делот кога ќе се бори за воздух, ептен реално прикажан, до степен да го напни и самиот гледач.

Кога Џон излезе конечно над толпата и зимаше воздух , во тој момент најубаво го прикажаа инстинктот за преживување на човекот пред се. Тормунд пиеше ќотек од тој со долгата коса , Џон се заврте накај него ја погледна ситуацијата , и само гледаше во стил "извини брат али едвај сум жив" и воопшто не реагираше. Ежење момент.

Иначе Санса точно дека доби на острина и суровост , али уште си е глупа наивна лејка. Литлфингр ќе си ја дупи како сака , ништо чудно и да ја сврти против Џон.

Санса се искупи за целата нејзина иритантна појава сезонава, а и претходните. Уште ми е антипатична, али го спаси Џон да не биде одерен жив. Па и таа мала насмевка што ја покажа на 2-3 пати епизодава, таа дефинитивно и е попримена од Литлфингер. :) :D
А и кога ќе видиш, само таа ќе излезе манипулатор од Старк фамилијава. Сите некако се секираат еден за друг, она откога увиде дека на Рикон му нема спас, ни преговори, ни бутур, си тркна со коњчето и чао пријатно брате.

И некој ја какаше сезонава, поради неколкуте пропусти во епизода 7 и 8. Ве молам. :ROFLMAO:

Фантастична епизода, фатастична сезона. Иако се уште не е завршена.

:cuc:

Сеуште сум под импресии од епизодата. По трет пат коментирам... Вечер кога ќе си одам од работа ќе ја изгледам уште еднаш овој пат смирено и без нервози. ;)

Не би сакал да напишам целосна рецензија за епизодата оти беше факинг епик и не сакам да уништам ниту дел од тоа со пишување глупости.

House Stark FTW!

Меѓутоа ме плаши тоа што може Санса да направи во наредните две сезони. Се надевам нема да биде некоја глупача и да заебе се повторно.

Ама не чини сезонава пошто Арја трчаше :(
rsntjQM.jpg

Жити се оваа слика ми доаѓа да ја испринтам во најголем можен формат и да ја закачам дома урамена... Ама ќе се задоволам и со позадина на пц-то.

GoT-E9-Snow-vs-Army-1200x675.jpg

37-horses-630x354.jpg

Game-of-Thrones-609-1-1-600x373.jpg

gameofthrones8-large_trans++NJjoeBT78QIaYdkJdEY4CnGTJFJS74MYhNY6w3GNbO8.jpg

battle-of-the-bastards.jpg

game-of-thrones-season-6-episode-9-ss01.jpg

FEEL THE AWESOMENESS!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom