- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.906
- Поени од реакции
- 10.486
А и Џофри може да е ТаргеријанИмаше такви теории или дека Џуџето или Џејми и Серси (или помалку веројатно сите) тајно се копилиња на лудиот крал така што повлекува многу други елементи на грчка трагедија во тоа како се испреплетени приказни, да не навлегувам во тоа не е тотално непозната теоријава а и невозможна опција.
Серси рече дека ќе има trial by combat, ако биде така ќе биде интересно да се види кој ќе му биде champion на врабецот и што ќе смисли. Може ли The Hound од некаде да излезе ако не е мртов? Или Лорас за да се „искупи“ што ми е засега најверојатна опција според мене, ќе проба да ги сврти против себе Мартел и Ланистер. Дури некои предвидуваат Томенbut he can't be that stupid... I guess.
За Тирион е таа теорија мислам, демек тој ќе јава змеј пошто е пола Таргариен. За Џофри сакав да кажам дека е најдобар пример за продукт на инцест и можните последици. Којзнае, сигурно ќе има уште 1000 заплети и изненадувања приказнава, ништо не ме изненадува

but he can't be that stupid... I guess.
Прочитав можна теорија дека и тој е Таргариен, на крајо сите таргариенци испадна упм што плодни ќе беа инцестоидните 

Ама која е причината ќе видиме, исто Winter is coming не е сигурно само за временска прогноза. Или Старк ќе биде клучот во борбата, преговорите, некаков пакт и пржински договори со шетачиве, или... можеби ќе има некаква епска cold vs fire битка на Џон со ice dragons и шетачите против Дени, како што предвидуваат најпретераните теории