Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Како се вика песната (доколку постои) што оди постојано на сцените на Калиси, еве овој пат беше кога му кажуваше на Џора да се излекува и да се врати

Тоа е мотивот на Денерис, истата мелодија, вметната во различен аранжман секоја сцена, во зависност од расположението што треба да се долови. Типичен саундтрак. Еве нешто од минатите сезони, а баш истата од сцената со Џора ќе ја чуеш на лето, кога ќе излезе саундтракот од новата сезона.

a зошто HBO кој обожава крвави сцени во кои летаат глави не прикажа таква сцена за Станис?

Се` си мислам дека не покажаа како му лета главата за да се искупат на читачите. Stannis the Mannis од книгите е многу посакан лик од Станис во серијата. Вака барем му дадоа подостоинствена смрт.

justbranthings

13265897_1141750335897687_2689687053556868434_n.jpg

Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би ги лажела. Ама бидејќи ова е ГоТ...:D[DOUBLEPOST=1464135055][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:
Ренли Баратеон ;)

Исто ко што Сем Тарли уби еден претходно.
Хахахахаха а пред да го пишам коментарот си викам да прогуглам како се викаше точно, ама ај викам памтам добро.:confused: Не знам зошто толку ми се вртеше у глава Стенли:pos:

Абе ова ние што си мислиме, може да нема везе. У серијава може они скроз другачие да напраат.
Блодрејвен и Бран да се ист човек, тој човекот што го претворија у WW да е НајтКинг, НајтКинг да е првиот WW и ред други нешта кои се поинаку дадени во канонот.

Абе ова ние што си мислиме, може да нема везе. У серијава може они скроз другачие да напраат.
Блодрејвен и Бран да се ист човек, тој човекот што го претворија у WW да е НајтКинг, НајтКинг да е првиот WW и ред други нешта кои се поинаку дадени во канонот.

A ima nekoj so ne pomisli isto? :D
Jas mislam deka Bran e Three eyed raven, I deka prviot covek koj go napravija ww, e ustvari night king-ot.

абе да ве прашам, Ходор сам се жртвуваше за да го спаси Бран, или Бран го жртвуваше Ходор за да се спасат со Мира?

"Although Bran was responsible for the whole chain of events that killed Hodor, Hodor didn’t have to hold that door. He wasn’t being warged into at that stage. It was Meera who asked him to hold the door, it wasn’t Bran. He wants to protect the little guy. That’s all he’s ever done."

http://www.nytimes.com/2016/05/25/arts/television/game-of-thrones-hodor-feels-your-pain.html

A бе кој знае, не дека не можеш да имаш вагинален однос одзади...

Прво не и чинеше храната во Касл Блек, а после на Литлфингер му кажа
- “I can still feel what he did in my body, standing here right now.”

А и самата му кажа дека ја мачел до тој степен, за сепак да може да му роди наследник.

Од кај кур знаете што све праеле Санса и Ремзи? Не станува збор само за една вечер (а и да е една само, а не е). Веројатно било тоа инвентивно и разнообразно искуство.
Плус, Ремзи е под притисок цело време, да напраи наследник со Санса. Затоа и ја земаа за снаа, да се ородат со Старкс - легендарните заштитници на северот (за пред останатите северњаци имаат каков таков легитимитет).
Уверен сум дека се обидувал сите тие ноќи, наследник да создаде (покрај останатите пикантерии што ги правел).[DOUBLEPOST=1464189303][/DOUBLEPOST]
A ima nekoj so ne pomisli isto? :D
Ја. Затоа што мајндсетот ми е под влијание на книгите.

Ех, малце покасно се уклучивам у еуфоријата, ама еве ме. Епизодата беше солидна се до крајот, и тогаш стана феноменална- епски сцени. Многу интереси работи сте напишале тука да не се повтарам, само да кажам дека мислам дека Санса нема така да се откаже од соработкат со Бејлиш, кога Бејлиш и рече на крајот halbrother некако како да сакаше да ја наведе да размислува дека таа е поважна од Џон, што доведе до тоа да не му каже како дознале за Риверлендс.

Ама па од друга страна, Санса покажува дека го почитува и го цени Џон.

Кај Викинзиве (Железниве) сцените беа малце шашави, овој кажува дека го убик брат му и го прогласуваат за крал, а во толку брзо време Јара и Теон успеваат да земат еден куп луѓе и бродови и да избегаат, и каде ќе одат е интересно прашање. Малце убрзани беа дејствата.

Како и да е, сезонава растура у секој поглед.

Абе па вие како правите муабет ко демек само еднаш и го рокнал Ремзи на Санса.

Sent from my E2105 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom