statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Кај и да тргна се разминаа со санса.Каде отиде Џон во Winterfell или?
Инаку со душа чекам на копилето Ремзи целата кожа да му ја одерат дури е жив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај и да тргна се разминаа со санса.Каде отиде Џон во Winterfell или?
Инаку со душа чекам на копилето Ремзи целата кожа да му ја одерат дури е жив.
Очекувано беше дека ќе ја фрли црната наметка, без поента ќе беше да го оживее Малисандре за тој уште да дрви кур на ѕидот.king crow no more
posle 6 sezoni I mene mi stana zabaven za gledanje Snow
uste Dani da ja opravat
За кого како, јас очекував да остане на ѕидот, Санса да дојде таму па трк после да киниса Џон Сноу.Очекувано беше дека ќе ја фрли црната наметка, без поента ќе беше да го оживее Малисандре за тој уште да дрви кур на ѕидот.
Можеби со помош на дивјаците ќе тргне во поход на северот.
За кого како, јас очекував да остане на ѕидот, Санса да дојде таму па трк после да киниса Џон Сноу.Очекувано беше дека ќе ја фрли црната наметка, без поента ќе беше да го оживее Малисандре за тој уште да дрви кур на ѕидот.
Можеби со помош на дивјаците ќе тргне во поход на северот.
И јас не мислев дека одма ќе замине. А на Санса кога и успеал некој план па да очекуваме дека сега ќе се најде со Џон на ЅидотЗа кого како, јас очекував да остане на ѕидот, Санса да дојде таму па трк после да киниса Џон Сноу.
king crow no more
posle 6 sezoni I mene mi stana zabaven za gledanje Snow
uste Dani da ja opravat
очигледноМожеби со помош на дивјаците ќе тргне во поход на северот.
Тој е тој, има во дијалогот каде стариот му кажува на Бран пред да почнат да се борат.
Јас мислам дека не беше тој меч Dawn. Според кажувањата Dawn треба да има некаков glow и да е светол, овој освен сонцето не ми делуваше поразличен од другиот меч. Како и да е, епик борба на Артур Дејн.
Но не заради бојата на Марз, туку заради додатоците кои Тајвин ги барал од мајсторите, за да бидат гримизно ланистерски.Мечовите добиени од Мраз би требало да се во карактеристично темно (скоро црно)-црвена шара